24/7 bereikbaar

Wat moet u doen na een overlijden?

Wanneer uw dierbare overlijdt, kan het lastig zijn om te bepalen wat u moet doen. Maar geen zorgen, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor u. Neem even rustig uw moment en wanneer u hier klaar voor bent, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt om ons op de hoogte te stellen van het overlijden. Wij kunnen u vervolgens vertellen wat u verder het beste kunt doen en komen zo snel mogelijk naar u toe om u de begeleiding te bieden die u nodig hebt.

Stap voor stap naar een mooi laatste afscheid

Nadat u het overlijden hebt gemeld, zullen wij bij u langs komen om de belangrijkste zaken met u door te nemen tijdens het eerste gesprek. Tijdens dit gesprek is het niet nodig om direct alle beslissingen te nemen, hier kunt u rustig even over nadenken. Wij begeleiden u in het eerste gesprek bij het maken van de keuzes die op dat moment belangrijk zijn. De rest kunt u rustig even over nadenken en laten bezinken. Stap voor stap en in uw eigen tempo zullen wij toewerken naar een afscheid waar u met een prettig gevoel op terug kunt kijken.

Wij van Wij's Uitvaartverzorging helpen u met het maken van lastige beslissingen en ondersteunen u bij al het regelwerk. Wij denken met u mee over hoe een fijn afscheid kunnen realiseren voor uw dierbare. Van verzorging tot de dienst zelf, we nemen samen met u uw wensen en de wensen van de overledene door en zorgen ervoor dat u met een prettig gevoel terug kunt kijken op dit laatste afscheid.

Uw eigen wensen vastleggen

Wij's uitvaartverzorging is er niet alleen voor de begeleiding na het overlijden van een dierbare. Ook voor het in kaart brengen van uw eigen wensen, zijn wij er voor u. Het nadenken over uw eigen uitvaartwensen kan erg confronterend en lastig zijn. Maar weten dat uw wensen vastgelegd zijn, kan voor uw dierbaren en uzelf ook veel rust brengen. Wij begeleiden u graag bij het in kaart brengen van uw wensen. Wij komen, wanneer u dat prettig vindt, graag eens bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met ons wensenboekje maakt u uw wensen inzichtelijk.

uitvaartzorg Friesland

Over Wij's Uitvaartverzorging

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als uw dierbare overleden is. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Heb je een vraag?

Stel hem gerust. Je kunt onderstaande contactformulier invullen maar je mag ons ook altijd even bellen.