24/7 bereikbaar
Uitvaartverzorging Friesland: voor een fijn en waardig afscheid

Uitvaartverzorging Friesland

Voor een waardig afscheid

Uitvaartverzorging Friesland? Wij'S Uitvaartzorg helpt u met het regelen van de uitvaart. Bety is een gepassioneerde uitvaartverzorgster die voor u klaar staat. Ik begeleid u door het moeilijke proces, zodat u de ruimte krijgt om het moeilijke verlies een plekje te geven.

Bekijk mijn video!

Er komt veel op u af

Krijgt u te maken met het overlijden van een dierbare? Dan komt er veel op u af. Er moet opeens veel geregeld worden en vaak moeten er lastige beslissingen genomen worden waar nog niet eerder over nagedacht is. Omdat het emotioneel al zwaar genoeg is, kan het fijn zijn om op iemand terug te kunnen vallen met al uw vragen en wensen. Wij'S Uitvaartzorg ondersteunt, luistert en troost u tijdens deze lastige periode. Samen met u werken we naar een prettig en waardig afscheid voor uw dierbare. Uitvaartverzorging Friesland? Wij'S uitvaartverzorging ondersteunt u graag bij het realiseren van een afscheid waar u met een prettig gevoel op terug kunt kijken.

Wij'S vertelt...

Wat moet u doen na een overlijden?

Wanneer uw dierbare overlijdt, kan het lastig zijn om te bepalen wat u moet doen. Maar geen zorgen, ik ben 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor u. Neem even rustig uw moment en wanneer u hier klaar voor bent, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met mij opneemt om mij op de hoogte te stellen van het overlijden. Ik kan u vervolgens vertellen wat u verder het beste kunt doen en kom zo snel mogelijk naar u toe om u de begeleiding te bieden die u nodig hebt.

Stap voor stap naar een mooi laatste afscheid

Nadat u het overlijden hebt gemeld, zal ik bij u langs komen om de belangrijkste zaken met u door te nemen tijdens het eerste gesprek. Tijdens dit gesprek is het niet nodig om direct alle beslissingen te nemen, hier kunt u rustig even over nadenken. Ik begeleid u in het eerste gesprek bij het maken van de keuzes die op dat moment belangrijk zijn. De rest kunt u rustig even over nadenken en laten bezinken. Stap voor stap en in uw eigen tempo zullen wij toewerken naar een afscheid waar u met een prettig gevoel op terug kunt kijken.

Wij'S Uitvaartzorg helpt u met het maken van lastige beslissingen en ondersteunt u bij al het regelwerk. Ik denk met u mee over hoe we een fijn afscheid kunnen realiseren voor uw dierbare. Van verzorging tot de dienst zelf, we nemen samen uw wensen en de wensen van de overledene door en zorgen ervoor dat u met een prettig gevoel terug kunt kijken op dit laatste afscheid.

Uw eigen wensen vastleggen

Wij'S Uitvaartzorg is er niet alleen voor de begeleiding na het overlijden van een dierbare. Ook voor het in kaart brengen van uw eigen wensen, ben ik er voor u. Het nadenken over uw eigen uitvaartwensen kan erg confronterend en lastig zijn. Maar weten dat uw wensen vastgelegd zijn, kan voor uw dierbaren en uzelf ook veel rust brengen. Ik begeleid u graag bij het in kaart brengen van uw wensen. Ik kom, wanneer u dat prettig vindt, graag eens bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met mijn wensenboekje maakt u uw wensen inzichtelijk.

uitvaartzorg Friesland

Over Wij's Uitvaartverzorging

Ik ben Bety Nicolai. Ik ben een bevlogen vrouw die werkt vanuit het hart. Ik sta u bij als uw dierbare overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luister, deel, denk mee, organiseer, troost, ondersteun en ben er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Heeft u een vraag?

Stel hem gerust. U kunt daarvoor onderstaande contactformulier invullen maar u mag ook altijd even bellen. Ik ben 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.