24/7 bereikbaar
Uitvaartverzorging friesland

Uitvaartverzorging Friesland: voor een fijn en waardig afscheid

Krijgt u te maken met het overlijden van een dierbare? Dan komt er veel op u af. Er moet opeens veel geregeld worden en vaak moeten er lastige beslissingen genomen worden waar nog niet eerder over nagedacht is. Omdat het emotioneel al zwaar genoeg is, kan het fijn zijn om op iemand terug te kunnen vallen met al uw vragen en wensen. Bij Wij'S uitvaartverzorging ondersteunen, luisteren en troosten wij u tijdens deze lastige periode. Samen met u werken wij naar een prettig en waardig afscheid voor uw dierbare. Uitvaartverzorging Friesland? Wij'S uitvaartverzorging ondersteunt u graag bij het realiseren van een afscheid waar u met een prettig gevoel op terug kunt kijken.

Uitvaartverzorging Friesland, voor een waardig afscheid

Uitvaartverzorging Friesland? Wij'S Uitvaartzorg helpt u met het regelen van de uitvaart. Kirsten en Bety zijn twee gepassioneerde uitvaartverzorgsters die voor u klaar staan. Wij begeleiden u door het moeilijke proces, zodat u de ruimte krijgt om het moeilijke verlies een plekje te geven.

Wilt u dat we u even bellen?

Laat dan hier uw telefoonnummer achter en dan nemen we even contact met u op.

Wij'S vertelt...

Uitvaartverzorging Friesland: voor een fijn en waardig afscheid

Kirsten Boerema

“Openheid, eerlijkheid, een vleugje humor waar dat kan, maar ook warmte, betrokkenheid en werken vanuit mijn hart. Dit is wie ik ben als uitvaartbegeleidster, maar ook als mens."

Wat moet u doen na een overlijden?

Wanneer uw dierbare overlijdt, kan het lastig zijn om te bepalen wat u moet doen. Maar geen zorgen, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor u. Neem even rustig uw moment en wanneer u hier klaar voor bent, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt om ons op de hoogte te stellen van het overlijden. Wij kunnen u vervolgens vertellen wat u verder het beste kunt doen en komen zo snel mogelijk naar u toe om u de begeleiding te bieden die u nodig hebt.

Stap voor stap naar een mooi laatste afscheid

Nadat u het overlijden hebt gemeld, zullen wij bij u langs komen om de belangrijkste zaken met u door te nemen tijdens het eerste gesprek. Tijdens dit gesprek is het niet nodig om direct alle beslissingen te nemen, hier kunt u rustig even over nadenken. Wij begeleiden u in het eerste gesprek bij het maken van de keuzes die op dat moment belangrijk zijn. De rest kunt u rustig even over nadenken en laten bezinken. Stap voor stap en in uw eigen tempo zullen wij toewerken naar een afscheid waar u met een prettig gevoel op terug kunt kijken.

Wij van Wij's Uitvaartverzorging helpen u met het maken van lastige beslissingen en ondersteunen u bij al het regelwerk. Wij denken met u mee over hoe een fijn afscheid kunnen realiseren voor uw dierbare. Van verzorging tot de dienst zelf, we nemen samen met u uw wensen en de wensen van de overledene door en zorgen ervoor dat u met een prettig gevoel terug kunt kijken op dit laatste afscheid.

Uw eigen wensen vastleggen

Wij'S uitvaartverzorging is er niet alleen voor de begeleiding na het overlijden van een dierbare. Ook voor het in kaart brengen van uw eigen wensen, zijn wij er voor u. Het nadenken over uw eigen uitvaartwensen kan erg confronterend en lastig zijn. Maar weten dat uw wensen vastgelegd zijn, kan voor uw dierbaren en uzelf ook veel rust brengen. Wij begeleiden u graag bij het in kaart brengen van uw wensen. Wij komen, wanneer u dat prettig vindt, graag eens bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met ons wensenboekje maakt u uw wensen inzichtelijk.

uitvaartzorg Friesland

Over Wij's Uitvaartverzorging

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als uw dierbare overleden is. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Heeft u een vraag?

Stel hem gerust. U kunt onderstaande contactformulier invullen maar u mag ons ook altijd even bellen. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.