24/7 bereikbaar

Wat moet u doen bij een overlijden?

Wanneer u met een overlijden van een dierbare te maken krijgt, is het belangrijk dat het overlijden zo spoedig mogelijk bij ons gemeld wordt. Hiervoor kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Er staat altijd iemand voor u klaar om zo snel mogelijk alles in gang te zetten en de noodzakelijke dingen voor u te regelen. Nadat u het overlijden gemeld hebt, komen we naar u toe om de belangrijkste dingen met u door te nemen en de wensen van de overledene en van u te bespreken. Samen werken we vervolgens toe naar een waardig afscheid.

Stap voor stap naar een mooi afscheid

Zoals zojuist verteld, komen wij nadat u een overlijden bij ons meldt, zo snel mogelijk naar u toe om de belangrijkste dingen te bespreken in een eerste gesprek. In dit gesprek hoeft u niet gelijk alle beslissingen omtrent de uitvaart te maken. We doen alles in uw eigen tempo en onze uitvaartbegeleider zal u ondersteunen bij het maken van beslissingen en ontzorgen van al het regelwerk.

In de gesprekken die hierop volgen, zullen soms lastige dingen besproken en beslist worden. Wilt u bijvoorbeeld helpen met de laatste verzorging? Of wilt u dit liever door iemand anders laten doen? En hoe mag de rest van de uitvaart eruit gaan zien? Had de overledene bepaalde wensen? Het zijn vragen waar u misschien niet direct een antwoord op hebt, maar we werken stap voor stap toe naar een afscheid waar u met een prettig gevoel op terug kunt kijken.

Uw uitvaartwensen vastleggen?

Wij's Uitvaartverzorging is er niet alleen voor het ondersteunen en begeleiden na een overlijden. Ook wanneer u graag eens wilt weten wat de mogelijkheden voor uw eigen uitvaart zijn of wanneer u graag uw eigen uitvaartwensen vast wilt leggen, zijn wij er voor u. Vindt u het prettig om een beetje een beeld te hebben van onze uitvaartbegeleiders? Dan komen we graag eens kennis maken.

Het vastleggen of bespreken van uw wensen met of voor uw dierbaren, kan voor rust zorgen. Niet alleen bij uzelf, maar ook bij uw dierbaren. Zo komen ze namelijk niet voor lastige keuzes te staan waar zij misschien niet direct een antwoord op hebben. Om vorm te geven aan uw uitvaart, kunt u gebruik maken van het door Wij's Uitvaartzorg ontwikkelde wensenboekje. Dit wensenboekje helpt u bij het vastleggen van uw uitvaartwensen en geeft u een goed idee van wat de mogelijkheden voor uw eigen uitvaart zijn. Het wensenboekje vindt u hier.

uitvaartverzorging steenwijk

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als uw dierbare overleden is. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.