24/7 bereikbaar
Wij’S werkwijze

Wanneer bel je mij?

  • Neem vooral de tijd die je nodig hebt, er is geen haast
  • Eerste praktische stap daarna: de (huis)arts bellen
  • De (huis)arts zal officieel de dood vaststellen
  • Als je er daarna aan toe bent, mag je mij bellen
  • Ook 's avonds, 's nachts, in het weekend en tijdens feestdagen

Bekijk mijn video over mijn werkwijze

Onuitwisbaar...

Als de dood ooit op je pad komt gun ik je een onuitwisbaar, liefdevol afscheid. Troostend voor iedereen die voort moet leven met herinneringen. Bij het vormgeven van dát afscheid help ik je graag.

Wanneer je te maken krijgt met het overlijden van jouw naaste/geliefde is dat een ingrijpend moment. Het is emotioneel en indrukwekkend en er komt er ontzettend veel op je af. Binnen dat overweldigende gevoel moet er ergens ruimte komen voor overzicht en rust, maar hoe? Dat is precies wat ik je als uitvaartbegeleider wil brengen en kan bieden.

Wij’S werkwijze

Wij samen

Wij’S staat voor: wij samen. Stap voor stap lopen we dan ook samen door het proces. De wirwar van vragen in je hoofd zetten we georganiseerd op een rijtje. Stel mij al je vragen, dan stel ik jou de mijne. Zo ontstaat er een beeld van wat er geregeld moet worden en hoe dat ingevuld zou kunnen worden. Jij bepaalt waar je ondersteuning bij wenst en wat je graag zelf wilt doen. Wanneer je het even niet weet, zal ik er zijn om je weer op weg te helpen.

Ik bouw rust in en we nemen de tijd die nodig is. Dat is de essentie van mijn manier van werken. Niet alles hoeft in het eerst gesprek geregeld te worden. We kijken samen naar wat prioriteit heeft en regelen dit als eerst. Er moeten veel beslissingen genomen worden, die je in rust en in jouw eigen tempo mag overwegen. Ik ben er voor je, wanneer je me nodig hebt.

Je eigen uitvaart

Soms lijkt het nog zo ver weg, maar misschien vind je het wel fijn om samen eens te praten over afscheid nemen. Na je overlijden zal ook jouw leven afgesloten worden met een uitvaart. Heb je wensen voor je uitvaart, dan kan het prettig zijn deze vast te leggen. Je weet immers nooit van tevoren wanneer het jouw tijd zal zijn om te gaan. Door je wensen vast te leggen, maak je het tijdens een verdrietige periode soms net wat makkelijker voor de mensen die achterblijven. Het geeft je ook de kans om het de eigenheid te geven en zo een hele persoonlijke laatste herinnering achter te laten. Ik ga graag met je in gesprek over je uitvaartwensen. Uiteraard is dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Past het meer bij je om je wensen schriftelijk vast te leggen? Ik heb een wensenboekje dat je gratis kunt ontvangen.

Verzekerd? Geen probleem!

Je kunt je polis gebruiken om de kosten te dekken. Het is niet verplicht om de verzekeraar direct na een overlijden te informeren en de uitvaart te laten regelen door de aan hen verbonden uitvaartonderneming.

Je kunt rechtstreeks contact met mij opnemen. Ik regel het contact met je verzekeraar en zorg dat deze, ook in geval van een naturapakket, de waarde uitkeert.

Je hebt altijd keuzevrijheid!