24/7 bereikbaar
Wij's Uitvaartzorg - werkwijze

Wij’S werkwijze

De uitvaart van uw geliefde is een ingrijpend moment in uw leven. Het is indrukwekkend, persoonlijk en emotioneel. Op zo’n moment heeft u rust en overzicht nodig zodat u de juiste keuzes kunt maken. Wij kunnen uw gedachten helpen ordenen door te luisteren en de juiste vragen te stellen zodat stap voor stap een beeld ontstaat van uw wensen en ideeën. U kunt aangeven waar u ondersteuning bij wenst en duidelijk maken wat u zelf wilt doen.

Ook kunt u aangeven wie u bij de voorbereidingen wilt betrekken.

Verzekerd?
Geen probleem!

U kunt uw polis gebruiken om de kosten te dekken. Het is niet verplicht om de verzekeraar direct na een overlijden te informeren en de uitvaart te laten regelen door de aan hen verbonden uitvaartonderneming.

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij regelen het contact met uw verzekeraar en zorgen dat deze, ook in geval van een naturapakket, de waarde uitkeert.

U heeft altijd keuzevrijheid!

Een uitvaart die bij u past

Tijdens onze gesprekken ontdekken we waar u het beste gevoel bij heeft en werken we samen naar een uitvaart toe die bij u past. Niet alles hoeft in het eerste gesprek geregeld te worden. We zullen eerst regelen wat de meeste prioriteit heeft. Er zullen veel beslissingen genomen moeten worden. Dat doen we in stappen, in uw eigen tempo.

Wanneer u het prettig vindt om alvast na te denken over uw eigen uitvaart, dan gaan we graag met u in gesprek. Dit is vrijblijvend en kosteloos.