24/7 bereikbaar

5,0

Robert Mensink

23 mei 2022

Lieve lieve Bety, Wat ben ik blij dat wij de keuze voor jou hebben gemaakt als onze uitvaartbegeleider. We hadden al heel goede referenties over jou gehoord dus de keuze was snel gemaakt. Na het overlijden van mijn moeder contact met je gezocht en je was al snel bij ons. Vanaf het 1e moment was je zeer begripvol, jij hebt ons fantastisch door de zware momenten heen geloodst. Ook wist je precies wanneer je ons even tijd en ruimte moest geven, die gaf je ook, nergens zat voor ons gevoel druk op, je gaf ons de ruimte………… Zelfs in tijden dat er nog coronabeperkingen waren kon je alles fantastisch regelen en was je in alles ook heel open, wat ook heel fijn was. Door jou inzet en kwaliteiten hebben we voor mijn gevoel zeer goed afscheid van mijn moeder kunnen nemen, wat zeer zeker helpt bij de rouwverwerking en waar ik met een goed gevoel aan terug denk. Nogmaals dank voor alles. Voor wie in de situatie terecht komt en een uitvaartbegeleider nodig heeft kan ik Bety van harte aan bevelen, je bent een topper!

Robert Mensink

Familie van der Born

2 februari 2022

Namens mijzelf en mijn kinderen, wil ik Bety bedanken voor al haar hulp bij het organiseren van het afscheid van mijn man.Dit heeft ze super gedaan. We hebben Bety ervaren als een warme, betrokken en deskundige uitvaartverzorgster. Ze gaf de lijnen aan en liet ons het verder inkleuren, Heeft connecties waardoor ze zaken snel kon regelen. Heel fijn. Dankzij haar hulp hebben we met elkaar afscheid kunnen nemen van mijn man en (schoon)vader, waar we met verdriet, warme gevoelens en trots aan terug kunnen denken. Nogmaals dank daarvoor.

Familie van der Born
5,0

Nora en Philip Walther

14 november 2021

Mijn zuster en ik hebben samen met Bety onze moeder begraven. Wij waren blij met Bety haar professionele begeleiding maar nog meer met haar warme en betrokken persoonlijkheid. Het maakte de begrafenis en de rouwverwerking dragelijker.

Nora en Philip Walther
5,0

Lotte van der Krol

28 augustus 2021

Bety was een enorme steun na het overlijden van mijn vader. Binnen enkele uren kon ze al hier zijn en heeft ze mij en mijn moeder door de details heen geloodst van wat er bij een uitvaart komt kijken. Subtiel en vriendelijk wist ze ons de juiste kant op te duwen om alles voor elkaar te krijgen terwijl we zelf nauwelijks wisten waar we moesten beginnen. Door haar leek het bijna makkelijk te gaan - als je zo'n situatie makkelijk kunt noemen. Ook op de dag zelf was ze een rust punt in een zee van chaos en emotie, en wist ze alles in goede banen te leiden, maar toch op de achtergrond te blijven. Met haar hulp werd het een mooie en troostende dag voor iedereen die er bij betrokken was. Ze is een natuurtalent in dit vakgebied en ik zou haar aan iedereen aanraden.

Lotte van der Krol
5,0

jannie schuil

5 mei 2021

Lieve Bety je was voor ons een super hulp en hebt ons door de donkere dagen na overlijden van ons zo dierbaar mens geholpen. Via internet op jullie dienst terecht gekomen en om wat inlichtingen kwam je al gelijk bij ons langs niet wetende dat we je de volgende dag al nodig hadden. Tot in de puntjes was alles geregeld .Ik zou hopen voorlopig niet meer van jullie dienst gebruik hoeven te maken maar zou een ieder jullie aanraden. Dankjewel voor al je zorg!

jannie schuil
5,0

Geertje ten Hoope

8 maart 2021

Ik vond Bety door een advertentie en toen ik belde omdat mijn lieverd was overleden, kwam ze, troostte me en stelde me gerust. Na een voorbereiding, waar genoeg tijd voor genomen werd, vertrouwde ik erop dat alles goed zou komen en zo gebeurde. Er was een afscheid en een afscheidsbijeenkomst waar ik nu met grote voldoening op terug kijk. Alles is gebeurd zoals ik het graag had en zoals mijn man dat ook gewild zou hebben. Wat geweldig dat dat zo kon! Ik zal jullie zeker aanbevelen want in droeve tijden heb je behoefte aan een vakvrouw.

Geertje ten Hoope
5,0

Anja van der Walle

1 november 2020

Lieve Bety Wat ben ik blij dat ik van mijn dochter de tip kreeg dat jij uitvaarten verzorgd. Ik weet bijna wel zeker dat mijn moeder hiermee in haar nopjes was. Ze zou je ook aardig hebben gevonden. Alle ideeën die wij hadden over mijn moeders afscheid, thuis het opbaren, het thuis condoleren, de kaarten enz. De vragen die wij hadden in deze moeilijke periode ook omtrent Corona wist jij in goede banen te leiden. Mede door jou heeft mijn moeder het afscheid gekregen dat ze graag wilde. Ik ben je hier erg dankbaar voor.

Anja van der Walle
5,0

Dorine Rosier

15 oktober 2020

Lieve Kirsten en Bety, In het begin van de zomer ging mijn vader uit de tijd. Een lieve man die over dood niet spreken kon en werkelijk verbaasd was dat zijn tijd nu ook gekomen was op 91-jarige leeftijd. Hoe geef je vorm aan zo’n afscheid? Kirsten hielp ons daar uitstekend bij door ons als gezin in te voelen en ook goed naar mijn moeder’s ideeën te luisteren. Ze liet duidelijk blijken dat bijna alles mogelijk was en kwam met eigen passende voorstellen. Zo kwamen we samen in korte tijd met humor en wederzijds respect tot een sfeervol en volledig bij onze vader passende uitvaartbijeenkomst in het Koloniekerkje. Een heel mooie, troostrijke middag om nooit te vergeten, dank jullie wel allebei.

Dorine Rosier
4,5

Familie Last

1 maart 2020

Wij hadden al besloten als er wat gebeurd, wij deze jonge ondernemers de uitvaart te laten verzorgen. In ons geval heeft Bety de uitvaart verzorgd van moeder/ oma, heeft geluisterd hoe we het graag wilden hebben en ons geholpen met suggesties hoe we het ook konden doen. Wij als familie samen met de kinderen en kleinkinderen een heel goede en fijne uitvaart gehad Bety en Kirsten jullie verdienen als bedrijf in deze toch wel persoonlijke onderneming een heel goede plek. En bevelen jullie zeker aan. Dank familie last.

Familie Last
5,0

C.Bouten

27 januari 2020

Bety, je was echt mijn rots in de woeste branding, rustig, betrokken van het eerste tot het laatste moment een kundige liefdevolle vakvrouw. Je bent een vrouw die zorgzaam met alle emoties kan omgaan en tijdens de tijd in huis, het afscheid, helemaal naar wens heeft laten verlopen. Ik kijk er nog steeds met veel liefde op terug , Bety,

C.Bouten
5,0

I. Zandt-Sijrier

20 januari 2020

Wat Bety betekend heeft in de tot nu toe zwartste periode in mijn leven, is niet in woorden of een cijfer uit te drukken, Een groot gevoel van dankbaarheid heb ik. Dan ben je toch echt goed in je vak!

I. Zandt-Sijrier
5,0

A. Swartsenburg-Schaap

22 augustus 2019

Wat zijn wij goed geholpen. Alle tijd voor ons, en aan onze wensen voldaan. Zelfs onze wens, alsjeblieft niet in het zwart, en stijf. Daar hebben ze zelf ook voor 100% meegewerkt. Heel erg bedankt.

A. Swartsenburg-Schaap
5,0

Schipper

12 februari 2019

Wij hebben de samenwerking met Bety als zeer prettig ervaren. Goed geluisterd naar onze wensen, een heel mooi afscheid! Heel veel dank daarvoor!

Schipper