24/7 bereikbaar
Referenties

Referenties

Hebben wij u goed geholpen? Dan vinden wij het fijn als u een klein berichtje achterlaat op onze website!

4,5

Familie Last

1 maart 2020

Wij hadden al besloten als er wat gebeurd, wij deze jonge ondernemers de uitvaart te laten verzorgen. In ons geval heeft Bety de uitvaart verzorgd van moeder/ oma, heeft geluisterd hoe we het graag wilden hebben en ons geholpen met suggesties hoe we het ook konden doen. Wij als familie samen met de kinderen en kleinkinderen een heel goede en fijne uitvaart gehad Bety en Kirsten jullie verdienen als bedrijf in deze toch wel persoonlijke onderneming een heel goede plek. En bevelen jullie zeker aan. Dank familie last.

Familie Last
5,0

C.Bouten

27 januari 2020

Bety, je was echt mijn rots in de woeste branding, rustig, betrokken van het eerste tot het laatste moment een kundige liefdevolle vakvrouw. Je bent een vrouw die zorgzaam met alle emoties kan omgaan en tijdens de tijd in huis, het afscheid, helemaal naar wens heeft laten verlopen. Ik kijk er nog steeds met veel liefde op terug , Bety,

C.Bouten
5,0

I. Zandt-Sijrier

20 januari 2020

Wat Bety betekend heeft in de tot nu toe zwartste periode in mijn leven, is niet in woorden of een cijfer uit te drukken, Een groot gevoel van dankbaarheid heb ik. Dan ben je toch echt goed in je vak!

I. Zandt-Sijrier
5,0

A. Swartsenburg-Schaap

22 augustus 2019

Wat zijn wij goed geholpen. Alle tijd voor ons, en aan onze wensen voldaan. Zelfs onze wens, alsjeblieft niet in het zwart, en stijf. Daar hebben ze zelf ook voor 100% meegewerkt. Heel erg bedankt.

A. Swartsenburg-Schaap
5,0

Schipper

12 februari 2019

Wij hebben de samenwerking met Bety als zeer prettig ervaren. Goed geluisterd naar onze wensen, een heel mooi afscheid! Heel veel dank daarvoor!

Schipper