24/7 bereikbaar
Onze nazorg na een uitvaart

'Ik zal nog altijd grapjes met je maken, we zullen samen door het stille landschap gaan. Nu je mijn handen niet meer aan kunt raken, raak je mijn hart nog duidelijker aan."

- Toon Hermans -

Bekijk mijn video over nazorg

Nazorg

Na een periode van nauw contact en samenwerken laat ik je even met rust. Zo’n twee weken na de uitvaart neem ik weer contact op. Als je er behoefte aan hebt dan plannen we een afspraak in. Tijdens onze afspraak kijken we samen terug op de periode rondom de uitvaart. Je kunt uiteenlopende vragen stellen, feedback geven of we praten gewoon wat na.

Als al het regelwerk rondom de uitvaart achter de rug is kun je ervaren dat de aandacht van mensen om je heen afneemt. Het verlies dringt wellicht langzaamaan meer tot je door. Je zit middenin een proces van rouw en je weg weer vinden.

Je staat er niet alleen voor

Als er een moment komt waarop je hulp nodig hebt tijdens je rouwproces, weet dan dat je er niet alleen voor staat. Je mag me altijd benaderen als je er niet uitkomt. Er zijn professionals die je hierbij kunnen ondersteunen en ik kan je met hen in contact brengen.