24/7 bereikbaar

Wat moet u doen bij een overlijden?

Wanneer u met een overlijden van een dierbare te maken krijgt, is het belangrijk dat het overlijden zo spoedig mogelijk bij ons gemeld wordt. Hiervoor kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Er staat altijd iemand voor u klaar om zo snel mogelijk alles in gang te zetten en de noodzakelijke dingen voor u te regelen. Nadat u het overlijden gemeld hebt, komen we naar u toe om de belangrijkste dingen met u door te nemen en de wensen van de overledene en van u te bespreken. Samen werken we vervolgens toe naar een waardig afscheid.

Stap voor stap naar een persoonlijk en mooi afscheid

Wanneer u een overlijden bij ons hebt gemeld, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om in een eerste gesprek wat belangrijke dingen met u door te nemen en te regelen. Ook de financiële mogelijkheden nemen we samen met u door. Dit doen we in uw eigen tempo, zodat u niet overhaast voor lastige beslissingen komt te staan. De wensen van de overledene, maar ook zeker uw eigen wensen, zullen bij ons altijd centraal staan.

Door goed te luisteren naar alle wensen, zullen wij ons best doen om samen met u een invulling te geven aan de uitvaart. Waar zou u zich prettig bij voelen? En wat past er bij de overledene? Maar ook dingen als de laatste verzorging zullen ter sprake komen. Wilt u hier bijvoorbeeld bij helpen? Of laat u dit liever doen door iemand anders? Het zijn lastige en confronterende dingen om over na te denken, maar Wij's Uitvaartzorg denkt met u mee en probeert orde en rust te creëren door u het regelwerk uit handen te nemen. Samen werken we stap voor stap toe naar een afscheid waar u met een prettig gevoel op terugkijkt.

Uw eigen uitvaartwensen vastleggen

Wij's Uitvaartverzorging is er niet alleen voor het ondersteunen en begeleiden na een overlijden. Ook wanneer u graag eens wilt weten wat de mogelijkheden voor uw eigen uitvaart zijn of wanneer u graag uw eigen uitvaartwensen vast wilt leggen, zijn wij er voor u. Vindt u het prettig om een beetje een beeld te hebben van onze uitvaartbegeleiders? Dan komen we graag eens kennis maken.

Het vastleggen of bespreken van uw wensen met of voor uw dierbaren, kan voor rust zorgen. Niet alleen bij uzelf, maar ook bij uw dierbaren. Zo komen ze namelijk niet voor lastige keuzes te staan waar zij misschien niet direct een antwoord op hebben. Om vorm te geven aan uw uitvaart, kunt u gebruik maken van het door Wij's Uitvaartzorg ontwikkelde wensenboekje. Dit wensenboekje helpt u bij het vastleggen van uw uitvaartwensen en geeft u een goed idee van wat de mogelijkheden voor uw eigen uitvaart zijn. Het wensenboekje vindt u hier.

uitvaartverzorging wilhelminaoord

OVER WIJ'S UITVAARTVERZORGING

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als uw dierbare overleden is. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.