24/7 bereikbaar

Uitvaart locatie

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de locatie van de uitvaart. Dit kan een uitvaartcentrum, een kerk, maar ook een andere locatie zijn, zoals bij u thuis of in uw tuin. Samen bekijken we wat het best bij u en de overledene past. Ook wat de mogelijkheden zijn, neem ik graag met u door.

Uitvaart muziek

Wanneer u tijdens de uitvaart muziek wilt laten horen kunt u een keuze maken uit uw eigen collectie. Uiteraard kunnen wij ook met u meedenken. U kunt ook kiezen voor livemuziek door vrienden, familieleden, bekenden of een muziekgezelschap.

Sprekers op uw uitvaart

Woorden kunnen tijdens een uitvaart van grote betekenis zijn. Herinneringen en gevoelens kunnen uitgesproken worden door familie of bekenden. Het is ook mogelijk om het levensverhaal te laten vertellen door een uitvaartspreekster. Zij zal het verhaal, dat u zelf op dat moment niet kunt vertellen, voor u verwoorden.

Uw uitvaart van tevoren regelen

Wij'S Uitvaartzorg is er niet alleen voor begeleiding na een overlijden. Het kan namelijk prettig zijn om van tevoren al eens na te denken over hoe u uw uitvaart zou willen vormgeven. Wilt u begraven worden? Of toch liever gecremeerd? En wat zijn uw verdere wensen? Het kan lastig en confronterend zijn om hierover na te moeten denken, maar het kan u ook veel rust brengen om te weten dat uw afscheid goed geregeld is. En ook voor uw dierbaren kan het prettig zijn om een idee te hebben bij wat uw wensen zijn. Ik begrijp hoe lastig dit kan zijn. Daarom maak ik graag eens kennis met u om uw wensen rustig door te spreken. Ik heb een speciaal wensenboekje ontwikkeld waarmee het mogelijk wordt om uw gedachten en wensen te ordenen en vast te leggen.

uitvaart wilhelminaoord

Over Wij's Uitvaartzorg

persoonlijk geregeld!

Ik ben Bety Nicolai. Ik ben een bevlogen vrouw die werkt vanuit haar hart. Ik sta u bij als uw dierbare overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luister, deel, denk mee, organiseer, troost, ondersteun en ben er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.