24/7 bereikbaar

Wat te doen na een overlijden?

Heeft u te maken met het overlijden van een dierbare? Allereerst is het dan belangrijk dat u zo snel mogelijk het overlijden bij mij meldt, zodat belangrijke zaken in gang gezet kunnen worden. Ik begrijp dat dit lastig kan zijn, maar ik ben 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar. Er staat dus altijd iemand voor u klaar om een luisterend oor te bieden wanneer u dit nodig heeft. Nadat u mij gebeld hebt, zal ik zo snel mogelijk bij u langs komen om de belangrijke dingen met u door te nemen en met u te regelen.

Stap voor stap naar een persoonlijk en mooi afscheid

Wanneer u een overlijden bij mij heeft gemeld, kom ik zo snel mogelijk bij u langs om in een eerste gesprek een aantal belangrijke dingen met u door te nemen en te regelen. Ook de financiële mogelijkheden nemen we samen door. Dit doen we in uw eigen tempo, zodat u niet overhaast voor lastige beslissingen komt te staan. De wensen van de overledene, maar ook zeker uw eigen wensen, zullen bij mij altijd centraal staan.

Door goed te luisteren naar alle wensen, zal ik mijn best doen om samen met u een invulling te geven aan de uitvaart. Waar zou u zich prettig bij voelen? En wat past er bij de overledene? Maar ook dingen als de laatste verzorging zullen ter sprake komen. Wilt u hier bijvoorbeeld bij helpen? Of laat u dit liever doen door iemand anders? Het zijn lastige en confronterende dingen om over na te denken, maar Wij'S Uitvaartzorg denkt met u mee en probeert orde en rust te creëren door u het regelwerk uit handen te nemen. Samen werken we stap voor stap toe naar een afscheid waar u met een prettig gevoel op terugkijkt.

De blogs van Wij'S Uitvaartzorg...

Uw eigen uitvaartwensen vastleggen

Wij'S Uitvaartzorg is er niet alleen voor het bieden van begeleiding na een overlijden. Ook voor een overlijden ben ik er om u te ondersteunen bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Het kan confronterend en lastig zijn om hierover na te denken, maar het vastleggen en bespreekbaar maken van uw wensen kan u en uw dierbaren veel rust geven. Ze komen zo niet voor verassingen te staan.

Om u te ondersteunen bij het vastleggen van uw uitvaartwensen, heb ik een wensenboekje ontwikkeld. In dit wensenboekje vindt u vragen waarmee u uw wensen inzichtelijk maakt. Vindt u het fijn om wat begeleiding te krijgen bij het invullen van dit wensenboekje? Of wilt u eens kennis met mij maken? Dan kom ik graag eens bij u langs.

uitvaartverzorging Noordwolde

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Ik ben Bety Nicolai, een bevlogen vrouw die werkt vanuit mijn hart. Ik sta u bij als uw dierbare overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luister, ik deel, ik denk mee, ik organiseer, ik troost, ik ondersteun en ik ben er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Contact met mij opnemen?

Dat kan, geheel vrijblijvend. Vul daarvoor onderstaande contactformulier in of neem telefonisch contact met mij op. Ik ben zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag bereikbaar.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250