24/7 bereikbaar

Wat te doen na een overlijden?

Heeft u te maken met het overlijden van een dierbare? Allereerst is het dan belangrijk dat u zo snel mogelijk het overlijden bij ons meldt, zodat belangrijke zaken in gang gezet kunnen worden. Wij begrijpen dat dit lastig kan zijn, maar onze mensen zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar. Er staat dus altijd iemand voor u klaar om een luisterend oor te bieden wanneer u dit nodig heeft. Nadat u ons gebeld hebt, zullen wij zo snel mogelijk bij u langs komen om wat belangrijke dingen met u door te nemen en met u te regelen.

Stap voor stap naar een persoonlijk en mooi afscheid

Wanneer u een overlijden bij ons hebt gemeld, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om in een eerste gesprek wat belangrijke dingen met u door te nemen en te regelen. Ook de financiële mogelijkheden nemen we samen met u door. Dit doen we in uw eigen tempo, zodat u niet overhaast voor lastige beslissingen komt te staan. De wensen van de overledene, maar ook zeker uw eigen wensen, zullen bij ons altijd centraal staan.

Door goed te luisteren naar alle wensen, zullen wij ons best doen om samen met u een invulling te geven aan de uitvaart. Waar zou u zich prettig bij voelen? En wat past er bij de overledene? Maar ook dingen als de laatste verzorging zullen ter sprake komen. Wilt u hier bijvoorbeeld bij helpen? Of laat u dit liever doen door iemand anders? Het zijn lastige en confronterende dingen om over na te denken, maar Wij'S Uitvaartzorg denkt met u mee en probeert orde en rust te creëren door u het regelwerk uit handen te nemen. Samen werken we stap voor stap toe naar een afscheid waar u met een prettig gevoel op terugkijkt.

De blogs van Wij'S Uitvaartzorg...

Uw eigen uitvaartwensen vastleggen

Wij'S Uitvaartzorg is er niet alleen voor het bieden van begeleiding na een overlijden. Ook voor een overlijden zijn wij er om u te ondersteunen bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Het kan confronterend en lastig zijn om hierover na te denken, maar het vastleggen en bespreekbaar maken van uw wensen kan u en uw dierbaren veel rust geven. Ze komen zo niet voor verassingen te staan.

Om u te ondersteunen bij het vastleggen van uw uitvaartwensen, hebben wij een wensenboekje ontwikkeld. In dit wensenboekje vindt u vragen waarmee u uw wensen inzichtelijk maakt. Vindt u het fijn om wat begeleiding te krijgen bij het invullen van dit wensenboekje? Of wilt u eens kennis met ons maken? Dan komen wij graag eens bij u langs.

uitvaartverzorging Noordwolde

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als uw dierbare overleden is. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Contact met ons opnemen?

Dat kan, geheel vrijblijvend. Vul daarvoor onderstaande contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag bereikbaar.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250