24/7 bereikbaar

Wat te doen bij een overlijden?

Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare, is het belangrijk dat u het overlijden zo snel mogelijk bij ons meldt. Wij zijn hiervoor telefonisch 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Nadat u het overlijden bij ons hebt gemeld, zullen wij bij u langs komen om samen met u de belangrijke zaken door te spreken en de eerste dingen vast te regelen. Ook uw wensen en de wensen van de overledene spreken we met u door, waarbij we samen met u ook de financiële mogelijkheden doornemen.

Stap voor stap naar een persoonlijk en mooi afscheid

Na het melden van een overlijden, zullen wij zo snel mogelijk bij u langs komen om de belangrijkste zaken met u door te nemen. In het eerste gesprek hoeft u niet direct alle beslissingen te nemen, we helpen u bij het maken van de beslissingen en het doen van regelwerk wat op dat moment belangrijk is. Na het eerste gesprek, zullen we samen met u toewerken naar een afscheid waar u met een prettig gevoel op terug kunt kijken.

Wat waren de wensen van de overledene? En waar voelt u zich zelf prettig bij? We nemen alles rustig met u door. Hierbij denken wij met u mee over hoe we uw wensen kunnen realiseren. Het regelwerk nemen wij u zoveel mogelijk uit handen, maar wanneer u graag betrokken wilt worden bij bijvoorbeeld de verzorging van de overledene, dan is daar uiteraard de ruimte voor.

Wij'S Uitvaartzorg schrijft over..

Van te voren uw uitvaartwensen vastleggen?

Bij Wij's Uitvaartverzorging zijn we er niet alleen voor de begeleiding na een overlijden. Wij kunnen u ook begeleiden bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. De dood is een lastig en confronterend onderwerp voor veel mensen, maar het vastleggen van uw wensen kan ook veel rust bieden voor uzelf en uw nabestaanden. Wilt u bijvoorbeeld gecremeerd worden? Of toch liever begraven? Het zijn belangrijke vragen en door deze vast te leggen, komen uw nabestaanden bij uw overlijden niet voor verassingen te staan. Wij'S Uitvaartzorg heeft speciaal voor het vastleggen van uw uitvaartwensen een wensenboekje ontwikkeld, waarin u aan de hand van een vragenlijst al uw wensen kunt uitwerken. Vindt u het fijn om ons te leren kennen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of wilt u graag wat hulp bij het invullen van het wensenboekje? Ook dan zijn wij er voor u. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart en zorgen wij voor een afscheid waar u zich prettig bij voelt.

uitvaartzorg drenthe

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als uw dierbare overleden is. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Contact met ons opnemen?

Vul daarvoor het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250