24/7 bereikbaar

Wat te doen bij een overlijden?

Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare, is het belangrijk dat u het overlijden zo snel mogelijk bij mij meldt. Ik ben hiervoor telefonisch 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Nadat u het overlijden bij mij hebt gemeld, zal ik bij u langs komen om samen met u de belangrijke zaken door te spreken en de eerste dingen vast te regelen. Ook uw wensen en de wensen van de overledene spreek ik met u door, waarbij we samen ook de financiële mogelijkheden doornemen.

Stap voor stap naar een persoonlijk en mooi afscheid

Na het melden van een overlijden, zal ik zo snel mogelijk bij u langs komen om de belangrijkste zaken met u door te nemen. In het eerste gesprek hoeft u niet direct alle beslissingen te nemen, ik help u bij het maken van de beslissingen en het doen van regelwerk wat op dat moment belangrijk is. Na het eerste gesprek, zullen we samen toewerken naar een afscheid waar u met een prettig gevoel op terug kunt kijken.

Wat waren de wensen van de overledene? En waar voelt u zich zelf prettig bij? Ik neem alles rustig met u door. Hierbij denk ik met u mee over hoe we uw wensen kunnen realiseren. Het regelwerk neem ik u zoveel mogelijk uit handen, maar wanneer u graag betrokken wilt worden bij bijvoorbeeld de verzorging van de overledene, dan is daar uiteraard de ruimte voor.

Wij'S Uitvaartzorg schrijft over..

Van te voren uw uitvaartwensen vastleggen?

Bij Wij's Uitvaartverzorging ben ik er niet alleen voor de begeleiding na een overlijden. Ik kan u ook begeleiden bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. De dood is een lastig en confronterend onderwerp voor veel mensen, maar het vastleggen van uw wensen kan ook veel rust bieden voor uzelf en uw nabestaanden. Wilt u bijvoorbeeld gecremeerd worden? Of toch liever begraven? Het zijn belangrijke vragen en door deze vast te leggen, komen uw nabestaanden bij uw overlijden niet voor verassingen te staan. Wij'S Uitvaartzorg heeft speciaal voor het vastleggen van uw uitvaartwensen een wensenboekje ontwikkeld, waarin u aan de hand van een vragenlijst al uw wensen kunt uitwerken. Vindt u het fijn om mij te leren kennen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of wilt u graag wat hulp bij het invullen van het wensenboekje? Ook dan ben ik er voor u. Samen brengen wij uw wensen in kaart en zorgen we voor een afscheid waar u zich prettig bij voelt.

uitvaartzorg drenthe

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Ik ben Bety Nicolai, een bevlogen vrouw die werkt vanuit mijn hart. Ik sta u bij als uw dierbare overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luister, ik deel, ik denk mee, ik organiseer, ik troost, ik ondersteun en ik ben er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Contact met mij opnemen?

Vul daarvoor het contactformulier in of neem telefonisch contact met mij op. Ik ben 24/7 bereikbaar.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250