24/7 bereikbaar
Al uw uitvaartwensen in een wensenboekje

Bekijk mijn video over het wensenboekje

Wensenboekje

Ons leven is niet voor eeuwig en ooit is het einde ervan daar. Het kan confronterend zijn om daarbij stil te staan. De ervaring leert anderzijds dat het fijn kan zijn erover te praten. Het kan rust brengen na te denken over uitvaartwensen en mogelijkheden, ze bespreekbaar te maken en soms zelfs vast te leggen. Als je het prettig vindt, dan kunnen we vrijblijvend een afspraak maken om dat te doen.

Downloaden of aanvragen

Op deze manier help je de mensen die dichtbij jou hebben gestaan en de eer en taak krijgen om jouw uitvaart te regelen. Ze hebben een waardevolle maar ook spannende taak, er zijn immers zoveel mogelijkheden en er is zoveel te regelen. In een periode van innige rouw, kan dat best veel zijn. Misschien wil je geen persoonlijk gesprek maar vul je liever alleen in alle rust het wensenboekje in.

In dit boekje komen alle onderwerpen rondom afscheid nemen aan bod, waardoor je niet bang hoeft te zijn om iets te vergeten. Het is belangrijk om je nabestaanden te informeren over jouw wensenboekje en waar je deze bewaart.

Je kunt het wensenboekje van Wij’S Uitvaartzorg, downloaden of aanvragen. Wil je hier meer over weten neem dan gerust contact op.