24/7 bereikbaar

Wij'S vertelt...

Iedere uitvaart is anders en uniek. Bety schrijft over de bijzondere momenten die zij mee mag maken. Troostend, maar ook heel mooi.


Wat moet u doen na een overlijden?

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk meldt bij mij. Hiervoor kunt u mij altijd telefonisch 24/7 bereiken, want het is wel zo prettig om direct iemand te kunnen spreken. Nadat u het overlijden bij mij gemeld hebt, kom ik zo snel mogelijk bij u langs om de eerste dingen met u door te nemen. In het eerste gesprek hoeft u niet gelijk alles te beslissen. Hier nemen we rustig de tijd voor, zodat u alles kunt laten bezinken. Naast de dingen die eerst van belang zijn, neem ik ook de financiële mogelijkheden met u door. Zo komt u later niet voor verassingen te staan.

Stap voor stap naar een persoonlijk afscheid

Tijdens de lastige periode die u doorgaat wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare, ondersteun ik u waar u dat wenst. Ik ben op de achtergrond wanneer dat nodig is, maar als u het fijn vindt dat ik met u meedenk, dan doe ik dat ook graag. Stap voor stap lopen we de uitvaart door en zorgen we dat alle wensen worden meegenomen om zo een persoonlijk afscheid te realiseren waar u later met een fijn gevoel op terug kunt kijken. Hierbij stel ik zowel de wensen van de overledene als uw eigen wensen altijd centraal. Hierbij neem ik u graag het regelwerk uit handen, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Uitvaart Meppel van tevoren regelen?

Veel mensen vinden het lastig om na te denken over hun eigen uitvaart. Het is een confronterend onderwerp en daardoor wordt het vaak zo lang mogelijk uitgesteld. Maar het nadenken over- en het vastleggen van uw uitvaartwensen kan u ook veel rust geven. Rust, omdat u weet dat uw uitvaart goed geregeld is en uw nabestaanden later niet voor lastige keuzes komen te staan waar zij nog niet eerder over nagedacht hebben.

Om uw uitvaartwensen vast te leggen, hebben wij een wensenboekje ontwikkeld. Wanneer u het wensenboekje invult, loopt u stap voor stap door uw uitvaart heen. Zo krijgt u meer inzicht in de vele mogelijkheden die er zijn voor een persoonlijk afscheid. Vindt u het lastig om na te denken over uw eigen uitvaart en wilt u hier graag wat hulp bij? Of wilt u eens kennis maken met mij? Ik kom graag eens bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uitvaart Meppel

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Ik ben Bety Nicolai, een bevlogen vrouw die werkt vanuit mijn hart. Ik sta u bij als uw dierbare overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luister, ik deel, ik denk mee, ik organiseer, ik troost, ik ondersteun en ik ben er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Contact met mij opnemen?

Gebruik daarvoor onderstaande contactformulier of neem telefonisch contact met mij op. Ik ben 24/7 bereikbaar.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250