24/7 bereikbaar

Wat te doen na een overlijden?

Wanneer er een dierbare overlijdt, kan het erg lastig zijn om te beslissen wat u nu moet doen. Neem daarom even rustig uw moment en wanneer u hier aan toe bent is het belangrijk dat u mij zo snel mogelijk op de hoogte stelt van het overlijden.

Hiervoor kunt u mij telefonisch 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Zo krijgt u altijd iemand te spreken wanneer het nodig is. Na het melden van het overlijden, maak ik een afspraak met u. Ik kom zo snel mogelijk bij u langs om de eerste zaken te regelen die op dat moment belangrijk zijn.

In het eerste gesprek hoeft u niet gelijk alles te beslissen. Ik neem rustig de tijd om na te denken over hoe de uitvaart het mooist ingevuld kan worden en de wensen van de overledene en ook zeker uw eigen wensen zullen hierbij altijd centraal staan. Ook de financiële mogelijkheden bespreken we van tevoren, zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

Een vraag stellen?

Dat doe je door ons te bellen of ons contactformulier in te vullen.

Friestalig? Gjin probleem, praat mar Frysk!

uitvaart heerenveen

Stap voor stap naar een persoonlijke en waardige uitvaart

Nadat u het overlijden bij ons gemeld hebt, kom ik bij u langs voor het eerste gesprek waarin we de belangrijkste zaken samen doornemen. We nemen rustig de tijd om alles op een rijtje te zetten en ik zorg ervoor dat u alles rustig kunt laten bezinken.

Wij'S Uitvaartzorg helpt u bij het creëren van overzicht en rust. Ik denk hierbij graag met u mee over hoe we een persoonlijk en waardig afscheid voor uw dierbare kunnen realiseren. Maar hierbij zullen altijd uw eigen wensen en de wensen van de overledene centraal staan. Ik zorg ervoor dat u zo min mogelijk zorgen heeft over de dingen die geregeld moeten worden zodat u zich bezig kunt houden met het rouwproces en u met een prettig gevoel kunt terugkijken op het laatste afscheid.

Stap voor stap werken we toe naar een waardig afscheid.

Vereniging of verzekering?

Ik kan voor iedereen een uitvaart regelen. Doordat ik zelfstandig ondernemer ben en daardoor geheel onafhankelijk, maakt het niet uit van welke begrafenisvereniging of uitvaartvereniging u lid bent. Ook maakt het niet uit bij welke verzekeraar u bent aangesloten.

Wij'S Uitvaartzorg vertelt...

Een uitvaart regelen is soms erg moeilijk, maar kan ook heel mooi zijn. Wij'S Uitvaartzorg schrijft over de mooie momenten

Uw uitvaart van tevoren regelen?

Heeft u al eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Veel mensen vinden dit een erg confronterend en lastig onderwerp om over na te denken, maar het vastleggen van uw uitvaartwensen kan u ook veel rust geven. Ook voor uw nabestaanden kan het erg prettig zijn dat u uw uitvaartwensen hebt vastgelegd, omdat zij zo niet voor lastige keuzes komen te staan waar zij nog niet eerder over hebben nagedacht.

Om uw wensen inzichtelijk te maken, heb ik een wensenboekje ontwikkeld. Door het invullen van dit wensenboekje loopt u stap voor stap door de wensen voor uw uitvaart heen en heeft u al uw wensen in één boekje waardoor uw nabestaanden hier op terug kunnen vallen wanneer het nodig zou zijn. Vindt u het lastig om uw uitvaartwensen vast te leggen? Of zou u graag eens kennis met mij willen maken? Ik kom graag eens bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Even bellen?

Wilt u dat ik u even terugbel? Druk dan op deze knop en laat uw nummer achter.

uitvaart heerenveen

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Ik ben Bety Nicolai, een bevlogen vrouw die werkt vanuit mijn hart. Ik sta u bij als uw dierbare overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luister, ik deel, ik denk mee, ik organiseer, ik troost, ik ondersteun en ik ben er voor u.

Heeft u een vraag aan mij?

Neem dan gerust contact met mij op via onderstaande contactformulier.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250