24/7 bereikbaar

Wat moet u doen na een overlijden?

Wanneer een dierbare overlijdt, is het belangrijk dat u het overlijden zo snel mogelijk bij mij meldt. Hiervoor ben ik telefonisch 24/7 bereikbaar, want het is wel zo fijn om direct iemand te kunnen spreken wanneer u met een overlijden te maken krijgt. Na het melden van het overlijden, kom ik zo snel mogelijk naar u toe. Tijdens het eerste gesprek nemen we alleen de dingen door die op dat moment van belang zijn. Zo heeft u alle tijd om overal rustig over na te denken. Ook de financiële mogelijkheden loop ik met u door, zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

Stap voor stap naar een persoonlijke en waardige uitvaart

In de lastige tijd die u meemaakt wanneer een dierbare overlijdt, ben ik op de achtergrond wanneer dit nodig is. Maar wanneer u graag wilt dat ik met u meedenk over hoe we een mooi en waardig afscheid kunnen verzorgen, ben ik er ook voor u. Stap voor stap lopen we door de uitvaart heen en zorgen we ervoor dat het een afscheid wordt waar u later met een prettig gevoel op kunt terugkijken. Hierbij staan de wensen van de overledene, maar ook zeker uw eigen wensen, altijd centraal. Door het bieden van rust en structuur op een ongedwongen manier, want dat vind ik belangrijk. Het regelwerk neem ik u graag uit handen, zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken.

Bety schrijft over...

Uitvaart Wolvega van tevoren regelen?

Uw eigen uitvaart is een onderwerp waar u waarschijnlijk niet graag over nadenkt. Voor veel mensen is het lastig en confronterend. Maar het nadenken over- en vastleggen van uw uitvaartwensen, kan ook veel rust geven. Rust, omdat u de zekerheid heeft dat uw nabestaanden later niet voor lastige keuzes komen te staan.

Om uw wensen inzichtelijk te maken voor uzelf en voor uw nabestaanden, heb ik een wensenboekje ontwikkeld. Door het invullen van het wensenboekje loopt u stap voor stap door uw uitvaartwensen heen. Vindt u het lastig om na te denken over uw uitvaart? Of wilt u graag eens kennis met ons maken? Ik kom graag eens bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Het wensenboekje vindt u hier

Uitvaart Wolvega

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Ik ben Bety Nicolai, een bevlogen vrouw die werkt vanuit mijn hart. Ik sta u bij als uw dierbare overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luister, ik deel, ik denk mee, ik organiseer, ik troost, ik ondersteun en ik ben er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Wilt u contact met mij opnemen?

Gebruik dan het formulier hieronder. U kunt mij uiteraard ook altijd bellen, ik ben 24/7 bereikbaar.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250