24/7 bereikbaar

Wat moet u doen na een overlijden?

Wanneer een dierbare overlijdt, is het belangrijk dat u het overlijden zo snel mogelijk bij ons meldt. Hiervoor zijn wij telefonisch 24/7 bereikbaar, want het is wel zo fijn om direct iemand te kunnen spreken wanneer u met een overlijden te maken krijgt. Na het melden van het overlijden, komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Tijdens het eerste gesprek nemen we alleen de dingen door die op dat moment van belang zijn. Zo heeft u alle tijd om overal rustig over na te denken. Ook de financiële mogelijkheden lopen we met u door, zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

Stap voor stap naar een persoonlijke en waardige uitvaart

En de lastige tijd die u meemaakt wanneer een dierbare overlijdt, zijn wij op de achtergrond wanneer dit nodig is. Maar wanneer u graag wilt dat we met u meedenken over hoe we een mooi en waardig afscheid kunnen verzorgen, zijn wij er ook voor u. Stap voor stap lopen we door de uitvaart heen en zorgen we ervoor dat het een afscheid wordt waar u later met een prettig gevoel op kunt terugkijken. Hierbij staan de wensen van de overledene, maar ook zeker uw eigen wensen, altijd centraal. Door het bieden van rust en structuur op een ongedwongen manier, want dat vinden wij belangrijk. Het regelwerk nemen wij u graag uit handen, zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken.

Kirsten en Bety schrijven over...

Uitvaart Wolvega van tevoren regelen?

Uw eigen uitvaart is een onderwerp waar u waarschijnlijk niet graag over nadenkt. Voor veel mensen is het lastig en confronterend. Maar het nadenken over- en vastleggen van uw uitvaartwensen, kan ook veel rust geven. Rust, omdat u de zekerheid heeft dat uw nabestaanden later niet voor lastige keuzes komen te staan.

Om uw wensen inzichtelijk te maken voor uzelf en voor uw nabestaanden, hebben wij een wensenboekje ontwikkeld. Door het invullen van het wensenboekje loopt u stap voor stap door uw uitvaartwensen heen. Vindt u het lastig om na te denken over uw uitvaart? Of wilt u graag eens kennis met ons maken? Wij komen graag eens bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Het wensenboekje vindt u hier

Uitvaart Wolvega

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als uw dierbare overleden is. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Wilt u contact met ons opnemen?

Daarvoor kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons uiteraard ook altijd bellen, wij zijn 24/7 bereikbaar.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250