24/7 bereikbaar

Wat moet u doen na een overlijden?

Wanneer een dierbare van u overlijdt, is het belangrijk dat u mij hier zo snel mogelijk telefonisch van op de hoogte stelt. Om te zorgen dat u altijd iemand te spreken krijgt wanneer u deze hulp nodig heeft, ben ik telefonisch 24/7 voor u bereikbaar. Nadat u het overlijden bij mij hebt gemeld, kom ik zo snel mogelijk bij u langs. In dit eerste gesprek nemen we samen de dingen door die op dat moment het belangrijkst doen. Hierbij krijgt u uiteraard de tijd om rustig over alles na te denken en alle lastige beslissingen even te laten bezinken. Ik begrijp wat u doormaakt.

Stap voor stap naar een persoonlijk en waardige uitvaart

Nadat u het overlijden bij ons hebt gemeld, kom ik bij u langs om de eerste belangrijke zaken door te nemen. Waren er belangrijke wensen van de overledene? En wat zijn de financiële mogelijkheden voor het afscheid? Niet alles hoeft in het eerste gesprek te worden beslist. We geven voorrang aan de dingen die op dat moment van belang zijn en de rest doen we in uw eigen tempo.

Wij's Uitvaartzorg ondersteunt u bij het creëren van rust en overzicht in de lastige periode die u tegemoet gaat. Dit doen we door stap voor stap alles met u door te nemen. We nemen de wensen van de overledene door, maar ook zeker uw eigen wensen vergeten we niet. Samen werken we toe naar een waardig afscheid. De dingen die u zelf wilt regelen, daar krijgt u uiteraard de ruimte voor. En de dingen die u liever aan mij overlaat, zal ik met veel zorg voor u regelen. Zo zorgen we ervoor dat u zich bezig kunt houden met de dingen die op dat moment fijn voor u voelen en kunnen we een afscheid verzorgen waar u met een prettig gevoel op terug kunt kijken.

Bety schrijft...

Uitvaart Steenwijk van tevoren regelen?

Wij's Uitvaartzorg is er niet alleen voor u wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare. Ik kan u namelijk ook ondersteunen bij het vastleggen van uw eigen uitvaartwensen. Nadenken over uw eigen uitvaart kan erg confronterend zijn, maar wetende dat al uw wensen zijn vastgelegd en uw dierbaren hierdoor niet voor lastige keuzes komen te staan, kan het u ook veel rust geven. Om uw uitvaartwensen vast te leggen, heb ik een wensenboekje ontwikkeld waarmee u stap voor stap al uw uitvaartwensen kunt vastleggen voor uw nabestaanden. Vindt u het prettig om het boekje samen met mij door te nemen of zou u graag eens kennis met mij maken? Ik kom graag eens langs wanneer u dit wenst.

uitvaart Steenwijk

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Ik ben Bety Nicolai, een bevlogen vrouw die werkt vanuit mijn hart. Ik sta u bij als uw dierbare overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luister, ik deel, ik denk mee, ik organiseer, ik troost, ik ondersteun en ik ben er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Heeft u een vraag aan mij?

Neem dan contact met mij op via onderstaande contactformulier.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250