24/7 bereikbaar

Wat moet u doen na een overlijden?

Wanneer u te maken krijg met het overlijden van een dierbare, is het vaak lastig om te bepalen wat u nu moet doen. Neem even uw momentje en wanneer u hier klaar voor bent, kunt u het beste ons zo snel mogelijk telefonisch op de hoogte stellen van het overlijden. Wij zijn hiervoor telefonisch 24/7 bereikbaar, zodat u altijd iemand van ons aan de telefoon krijgt. Nadat u het overlijden bij ons hebt, zullen wij zo snel mogelijk een afspraak met u maken en komen wij bij u langs. Dit doen we rustig aan; we doen het in een tempo waar u zich fijn bij voelt. In het eerste gesprek nemen we de financiële mogelijkheden met u door en zullen voornamelijk de dingen besproken worden die op dat moment van belang zijn.

Stap voor stap naar een persoonlijke en waardige uitvaart

Nadat u het overlijden bij ons hebt gemeld, zullen wij zo snel mogelijk bij u langs komen voor het eerste gesprek. We nemen de wensen van de overledene door, maar ook uw eigen wensen stellen we centraal. We nemen goed de tijd om alles samen met u op een rijtje te zetten. We zorgen ervoor dat alles even rustig kan bezinken.

In deze lastige tijd zullen wij op de achtergrond zijn wanneer dit nodig is, maar waar u dit wenst, zullen we er ook zijn om met u mee te denken over hoe we een waardig afscheid kunnen verzorgen voor de overledene waar u en de andere nabestaanden met een prettig gevoel op terug kunnen kijken. We bieden u structuur en rust in deze lastige tijd. Dit doen we op een ongedwongen manier, want dat vinden we belangrijk. Wij doen het regelwerk voor u, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Wij'S Uitvaartzorg schrijft...

Uitvaart Noordwolde van tevoren regelen?

Wilt u uw uitvaart graag regelen bij leven? Ook dan kunnen wij van Wij'S Uitvaartzorg u van dienst zijn. Het kan confronterend zijn om over uw eigen afscheid na te denken. Maar, wetende dat alles geregeld is en uw nabestaanden niet voor lastige keuzes komen te staan, kan het u ook veel rust bezorgen. Om uw wensen inzichtelijk te maken en te ordenen, hebben wij voor u een wensenboekje gemaakt. In dit boekje loopt u stap voor stap door de keuzes van uw uitvaart heen. Zo kunt u al uw uitvaartwensen vastleggen op één centrale plek. Wilt u graag wat hulp bij het vastleggen van uw uitvaartwensen of wilt u graag eens kennis met ons maken? Wij komen graag bij u langs. Het wensenboekje vindt u hier

Uitvaart Noordwolde

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als uw dierbare overleden is. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Heeft u een vraag?

Stel hem gerust via onderstaande contactformulier en we zullen zo spoedig mogelijk op u reageren.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250