24/7 bereikbaar

Wat moet u doen na een overlijden?

Wanneer u te maken krijg met het overlijden van een dierbare, is het vaak lastig om te bepalen wat u nu moet doen. Neem even uw momentje en wanneer u hier klaar voor bent, kunt u het beste mij zo snel mogelijk telefonisch op de hoogte stellen van het overlijden. Ik ben hiervoor telefonisch 24/7 bereikbaar, zodat u altijd iemand aan de telefoon krijgt. Nadat u het overlijden bij mij hebt gemeld, zal ik zo snel mogelijk een afspraak met u maken en kom ik bij u langs. Dit doen we rustig aan; we doen het in een tempo waar u zich fijn bij voelt. In het eerste gesprek neem ik de financiële mogelijkheden met u door en zullen voornamelijk de dingen besproken worden die op dat moment van belang zijn.

Stap voor stap naar een persoonlijke en waardige uitvaart

Nadat u het overlijden bij ons hebt gemeld, zal ik zo snel mogelijk bij u langs komen voor het eerste gesprek. We nemen de wensen van de overledene door, maar ook uw eigen wensen stellen we centraal. We nemen goed de tijd om alles samen op een rijtje te zetten. Ik zorg ervoor dat alles even rustig kan bezinken.

In deze lastige tijd zal ik op de achtergrond zijn wanneer dit nodig is, maar waar u dit wenst, zal ik er ook zijn om met u mee te denken over hoe we een waardig afscheid kunnen verzorgen voor de overledene waar u en de andere nabestaanden met een prettig gevoel op terug kunnen kijken. Ik bied u structuur en rust in deze lastige tijd. Dit doe ik op een ongedwongen manier, want dat vind ik belangrijk. Ik doe het regelwerk voor u, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Wij'S Uitvaartzorg schrijft...

Uitvaart Noordwolde van tevoren regelen?

Wilt u uw uitvaart graag regelen bij leven? Ook dan kan ik van Wij'S Uitvaartzorg u van dienst zijn. Het kan confronterend zijn om over uw eigen afscheid na te denken. Maar, wetende dat alles geregeld is en uw nabestaanden niet voor lastige keuzes komen te staan, kan het u ook veel rust bezorgen. Om uw wensen inzichtelijk te maken en te ordenen, heb ik voor u een wensenboekje gemaakt. In dit boekje loopt u stap voor stap door de keuzes van uw uitvaart heen. Zo kunt u al uw uitvaartwensen vastleggen op één centrale plek. Wilt u graag wat hulp bij het vastleggen van uw uitvaartwensen of wilt u graag eens kennis met ons maken? Ik kom graag bij u langs. Het wensenboekje vindt u hier

Uitvaart Noordwolde

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Ik ben Bety Nicolai. Ik ben een bevlogen vrouw die werkt vanuit haar hart. Ik sta u bij als uw dierbare overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luister, deel, denk mee, organiseer, troost, ondersteun en ben er voor u.

Heeft u een vraag?

Stel hem gerust via onderstaande contactformulier en ik zal zo spoedig mogelijk op u reageren.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250