24/7 bereikbaar

Wat moet er gedaan worden wanneer iemand komt te overlijden?

Er moet veel gebeuren wanneer iemand in uw naaste kring komt te overlijden. Het is dan ook belangrijk dat dit zo snel mogelijk aan ons gemeld wordt. U kunt ons hiervoor 24 uur per dag bereiken, zodat u direct iemand te spreken krijgt. Dat is wel zo prettig. Wij zullen dan zo snel mogelijk bij u langs komen om de eerste dingen van belang te bespreken. U hoeft tijdens het eerste gesprek niet direct alles te beslissen. Wij nemen hier rustig de tijd voor, zodat u alles kan laten bezinken. Daarnaast zullen we ook naar de financiële regelingen kijken, zodat u achteraf niet voor verrassingen zult komen te staan.

Een bijzonder en persoonlijk afscheid

Het belangrijkst tijdens dit proces zijn uw wensen en de wensen van de overledene. Wij kunnen u ondersteunen om zo deze laatste wensen te realiseren. Wij zijn altijd op de achtergrond aanwezig en wanneer u wilt dat we even meedenken dan doen we dit graag. Stapsgewijs zullen we door de uitvaart lopen en ervoor zorgen dat al uw wensen worden meegenomen om zo een persoonlijk afscheid te kunnen realiseren. Zo kunt u hier later met een prettig gevoel op terugkijken. Een mooi en persoonlijk afscheid is wat iedereen wil. Wij nemen het regelwerk graag uit uw handen, zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid.

Bety en Kirsten schrijven...

Uitvaart Leeuwarden alvast regelen?

Het lijkt misschien (nog) niet relevant, maar het kan goed zijn om uw uitvaart van te voren alvast te plannen. Veel mensen vinden dit lastig, omdat het een confronterend onderwerp is. Hierdoor wordt dit vaak zo lang mogelijk uitgesteld. Het nadenken over en het vastleggen van uw wensen over uw afscheid kan echter juist ook veel rust geven. Uw nabestaanden hoeven dit niet meer te regelen en komen niet voor moeilijke keuzes te staan waar zij nog niet aan gedacht hadden.

Er is voor het vastleggen van uw wensen over uw uitvaart een wensenboekje ontwikkeld. Als u deze invult, loopt u stap voor stap door uw eigen uitvaart heen. Zo kunt u zien welke mogelijkheden er zijn omtrent uw persoonlijk afscheid. Mocht u het moeilijk vinden om hier mee bezig te zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen ook graag eens bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uitvaart Leeuwarden

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als een dierbare komt te overlijden. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft en uw dierbare had, vorm te geven aan een mooi en passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken en aan terug kunt denken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Heeft u vragen aan ons?

Neem dan contact met ons op. Dat kan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons uiteraard ook bellen, wij zijn 24/7 bereikbaar.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250