24/7 bereikbaar
Uitvaart Leeuwarden: laat u begeleiden door Wij'S Uitvaartzorg

Uitvaart Leeuwarden

Voor een persoonlijk afscheid

'Uitvaart Leeuwarden regelen? Wij'S Uitvaartzorg helpt u bij het geven van een invulling aan het laatste afscheid. Ik ondersteun, begeleid en troost waar het nodig is. Tijdens moeilijke tijden kunt u altijd op mij terugvallen.'

Bekijk mijn video!

Een mooie uitvaart

Het overlijden van een dierbare is nooit makkelijk en brengt een boel emoties met zich mee. Tijdens deze moeilijke periode moet er veel geregeld worden, wat het vaak nog zwaarder maakt. Wanneer u tijdens deze periode terug kunt vallen op iemand en waar u terecht kunt met uw vragen en wensen, dan kan dit toch enige rust geven. Wij'S Uitvaartzorg biedt u ondersteuning, een luisterend oor en troost waar het kan. Ik zal samen met u zorgen voor een mooi en passend afscheid waar u met een fijn gevoel op terug kunt kijken. Bety van Wij'S Uitvaart Leeuwarden biedt u graag een helpende hand.

Contact opnemen

Wat moet er gedaan worden wanneer iemand komt te overlijden?

Er moet veel gebeuren wanneer iemand in uw naaste kring komt te overlijden. Het is dan ook belangrijk dat dit zo snel mogelijk aan mij gemeld wordt. U kunt mij hiervoor 24 uur per dag bereiken, zodat u direct iemand te spreken krijgt. Dat is wel zo prettig. Ik zal dan zo snel mogelijk bij u langs komen om de eerste dingen van belang te bespreken. U hoeft tijdens het eerste gesprek niet direct alles te beslissen. Ik neem hier rustig de tijd voor, zodat u alles kan laten bezinken. Daarnaast zullen we ook samen naar de financiële regelingen kijken, zodat u achteraf niet voor verrassingen zult komen te staan.

Een bijzonder en persoonlijk afscheid

Het belangrijkst tijdens dit proces zijn uw wensen en de wensen van de overledene. Ik kan u ondersteunen om zo deze laatste wensen te realiseren. Ik ben altijd op de achtergrond aanwezig en wanneer u wilt dat ik even meedenk dan doen we dit graag. Stapsgewijs zullen we door de uitvaart lopen en ervoor zorgen dat al uw wensen worden meegenomen om zo een persoonlijk afscheid te kunnen realiseren. Zo kunt u hier later met een prettig gevoel op terugkijken. Een mooi en persoonlijk afscheid is wat iedereen wil. Ik neem het regelwerk graag uit uw handen, zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid.

Bety schrijft..

Uitvaart Leeuwarden alvast regelen?

Het lijkt misschien (nog) niet relevant, maar het kan goed zijn om uw uitvaart van te voren alvast te plannen. Veel mensen vinden dit lastig, omdat het een confronterend onderwerp is. Hierdoor wordt dit vaak zo lang mogelijk uitgesteld. Het nadenken over en het vastleggen van uw wensen over uw afscheid kan echter juist ook veel rust geven. Uw nabestaanden hoeven dit niet meer te regelen en komen niet voor moeilijke keuzes te staan waar zij nog niet aan gedacht hadden.

Er is voor het vastleggen van uw wensen over uw uitvaart een wensenboekje ontwikkeld. Als u deze invult, loopt u stap voor stap door uw eigen uitvaart heen. Zo kunt u zien welke mogelijkheden er zijn omtrent uw persoonlijk afscheid. Mocht u het moeilijk vinden om hier mee bezig te zijn, neem dan gerust contact met mij op. Ik kom ook graag eens bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uitvaart Leeuwarden

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Ik ben Bety Nicolai. Ik ben een bevlogen vrouw die werkt vanuit haar hart. Ik sta u bij als een dierbare komt te overlijden. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft en uw dierbare had, vorm te geven aan een mooi en passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken en aan terug kunt denken. Ik luister, deel, denk mee, organiseer, troost, ondersteun en ben er voor u.

Heeft u vragen aan mij?

Neem dan contact op. Dat kan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt mij uiteraard ook bellen, ik ben 24/7 bereikbaar.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250