24/7 bereikbaar

Kirsten en Bety schrijven over...

Lees over de bijzondere momenten die Kirsten en Bety meemaken. Een troost, een lach, een mooie herinnering. Lees het blog van Wij'S Uitvaartzorg.

Wat moet u doen na een overlijden?

Na het overlijden van een dierbare, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk meldt bij ons. Hiervoor zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo weet u zeker dat er altijd iemand is die direct voor u klaar staat. Nadat u het overlijden bij ons hebt gemeld, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de eerste zaken die van belang zijn te regelen. Wij bespreken samen met u de wensen die uw dierbare had, maar ook uw eigen wensen nemen wij in dit gesprek mee. Dit doen we in uw eigen tempo. Niet alles hoeft direct in het eerste gesprek besproken te worden.

Stap voor stap naar een persoonlijk en waardige uitvaart

Na het melden van een overlijden, komen wij bij u langs om de eerste en belangrijke zaken met u door te nemen. Had de overledene bepaalde wensen? Of heeft u zelf bepaalde wensen voor de uitvaart? Het eerste gesprek is belangrijk, maar niet alles hoeft in dit eerste gesprek beslist te worden. We zullen tijdens dit gesprek vooral de dingen bespreken die prioriteit hebben.

Wij'S Uitvaartzorg ondersteunt u bij het creëren van rust en overzicht in de lastige periode die u tegemoet gaat. Stap voor stap werken we toe naar een waardig afscheid, zodat u alles rustig een beetje kunt laten bezinken. Want tijdens de gesprekken die we zullen voeren, zullen soms lastige beslissingen genomen moeten worden. Wij'S Uitvaartzorg biedt u de ruimte om dingen naar eigen wens te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verzorging van de overledene. Maar wilt u dat wij u bepaalde zaken uit handen nemen? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u met een prettig gevoel op het laatste afscheid terug kunt kijken.

Uitvaart Havelte van tevoren regelen?

Wij'S Uitvaartzorg begeleidt u niet alleen wanneer u te maken krijgt met een overlijden van een dierbare. Ook wanneer u zelf graag eens na wil denken over uw eigen afscheid, zijn wij er voor u. Wilt u graag begraven worden? Of wilt u liever gecremeerd worden? En wat voor wensen heeft u verder nog meer? De dood is een lastig en confronterend onderwerp voor veel mensen. Maar het nadenken over hoe u dit voor u ziet, kan u en uw nabestaanden ook rust brengen. Speciaal voor het vastleggen van uw wensen voor uw uitvaart, hebben wij een wensenboekje ontwikkeld. Met dit boekje kunt u uw wensen kenbaar maken aan uw nabestaanden wanneer dit nodig zou zijn en ook is het een manier om uw eigen gedachten en wensen te ordenen. Wij'S Uitvaartzorg begeleidt u hier graag bij wanneer u dit prettig vindt. Wij maken graag eens kennis met u wanneer u dit prettig vindt.

uitvaart havelte

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als uw dierbare overleden is. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u. Voor een uitvaart in Havelte bent u daarom bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.