24/7 bereikbaar

Wat moet u doen na een overlijden?

Als u te maken krijgt met een overlijden, kunt u mij het beste hier zo snel mogelijk van op de hoogte stellen. Hiervoor ben ik 24/7 telefonisch bereikbaar, zodat u altijd iemand te spreken krijgt als u dit nodig heeft. Nadat u het overlijden bij mij gemeld hebt, kom ik bij u langs. In het eerste gesprek leren we elkaar wat beter kennen en bespreken we de dingen die op dat moment belangrijk zijn. Maar niet alles hoeft gelijk in het eerste gesprek besproken te worden. We nemen hiervoor alle tijd, zodat u alles goed kunt laten bezinken en na kunt denken over alle lastige keuzes. Ik begrijp wat u doormaakt.

Stap voor stap naar een persoonlijke en waardige uitvaart

Wij'S Uitvaartzorg ondersteunt u bij het creëren van rust en overzicht in de lastige periode die u tegemoet gaat. Dit doen we door stap voor stap alles door te nemen met u. Wat waren de wensen van de overledene? En wat voor wensen heeft u zelf voor de uitvaart van uw dierbare? Ook de financiële mogelijkheden nemen we in het eerste gesprek direct met elkaar door, zodat u weet waar u aan toe bent en u later niet voor verassingen komt te staan. Stap voor stap werken we zo toe naar een waardig afscheid waar u later met een prettig gevoel op terug kunt kijken.

Lees mijn blogs

Uitvaart Friesland van tevoren regelen?

Nadenken over de dood is voor veel mensen erg confronterend en lastig. Maar het kan u ook veel rust geven. Door het nadenken over- en het vastleggen van uw wensen, weet u dat uw dierbaren niet voor lastige keuzes komen te staan op het moment dat het zover zou zijn. Voor het vastleggen van uw uitvaartwensen hebben wij een wensenboekje ontwikkeld. Door het invullen van dit wensenboekje, loopt u stap voor stap door uw uitvaartwensen heen.

Vindt u het lastig om na te denken over uw eigen uitvaart? Of wilt u graag wat hulp bij het vastleggen van uw uitvaartwensen? Ik kom graag eens bij u langs om kennis te maken.

uitvaart Friesland

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Ik ben Bety Nicolai. Ik ben een bevlogen vrouw die werkt vanuit haar hart. Ik sta u bij als uw dierbare overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luister, deel, denk mee, organiseer, troost, ondersteun en ben er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met mij op via onderstaande contactformulier.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250