24/7 bereikbaar

Lees mijn blogs

Wat moet u doen bij een overlijden?

Het is van belang dat u zo snel mogelijk contact met mij opneemt als een dierbare is overleden. Ik kan u dan vertellen wat de volgende stappen zijn en u ondersteunen waar nodig. Op die manier staat u er niet alleen voor. Om ervoor te zorgen dat u altijd iemand aan de telefoon krijgt op het moment dat u hulp nodig heeft, ben ik 24/7 bereikbaar. Zodra u het overlijden bij mij heeft gemeld, kom ik zo snel mogelijk bij u langs. Samen bespreken we de zaken die op dat moment belangrijk zijn. Uiteraard neem ik de tijd en krijgt u alle ruimte om rustig in uw eigen tempo over alles na te denken. Niet alle beslissingen hoeven immers gelijk genomen te worden tijdens ons eerste gesprek.

Stap voor stap naar een persoonlijk en waardige uitvaart

Na het melden van het overlijden zal ik zo snel mogelijk bij u langskomen om de eerste dingen voor u te regelen. Heeft de overledene belangrijke wensen waar we rekening mee moeten houden? Of heeft u zelf bepaalde ideeën over hoe u de uitvaart wilt vormgeven? Ook de verzorging van de overledene bespreken we graag met u. Ik neem de tijd om alles rustig met u door te nemen, waarbij u alle tijd heeft om over alles na te denken. Daarnaast bespreken we ook de financiële mogelijkheden tijdens ons eerste gesprek, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Door stap voor stap alles met u door te nemen, werken we samen toe naar een waardig afscheid voor uw dierbare waar u en uw naasten met een prettig gevoel op terug kunnen kijken. Ik begrijp dat er veel lastige beslissingen gemaakt moeten worden tijdens onze gesprekken, maar ik sta graag aan uw zijde om u hierbij te ondersteunen en zoveel mogelijk te ontzorgen van al het regelwerk.

Uitvaart Frederiksoord van tevoren regelen?

Veel mensen willen liever niet of zo min mogelijk nadenken over de dood. Maar, het vastleggen van uw uitvaartwensen kan u ook rust geven en ervoor zorgen dat uw nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan. Daarom hebben we bij Wij'S Uitvaartzorg een wensenboekje ontwikkeld om dit proces makkelijker te maken. In het wensenboekje loopt u stap voor stap door alle mogelijkheden heen en kunt u uw wensen vastleggen. Als u graag hulp wilt bij het invullen van het boekje of als u kennis met ons wilt maken, komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Het wensenboekje vindt u hier

uitvaart Frederiksoord

Over Wij'S Uitvaartzorg

Ik ben Bety Nicolai. Ik ben een bevlogen vrouw die werkt vanuit het hart. Ik sta u bij als uw dierbare overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luister, ik deel, ik denk mee, ik organiseer, ik troost, ik ondersteun en ik ben er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met op via onderstaande contactformulier.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250