24/7 bereikbaar

Lees onze blogs

Wat moet u doen bij een overlijden?

Wanneer een dierbare is overleden, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk telefonisch bij ons meldt. Wij kunnen u vervolgens vertellen wat u het beste kunt doen. Zo staat u er niet alleen voor. Om te zorgen dat u altijd iemand aan de telefoon krijgt op het moment dat u hulp nodig heeft, zijn wij 24/7 voor u bereikbaar. Nadat u het overlijden bij ons hebt gemeld, komen we zo snel mogelijk bij u langs. Samen regelen we dan de dingen die op dat moment van belang zijn. Maar u krijgt uiteraard alle ruimte om rustig in uw eigen tempo over alles na te denken. Niet alles hoeft gelijk beslist te worden in dit eerste gesprek.

Stap voor stap naar een persoonlijk en waardige uitvaart

Na het melden van het overlijden, zullen wij zo snel mogelijk bij u langs komen om de eerste dingen voor u te regelen. Had de overleden belangrijke wensen waar we rekening mee moeten houden? Of heeft u hier zelf bepaalde ideeën over? En hoe wilt u bijvoorbeeld dat de verzorging geregeld wordt? We nemen het allemaal rustig met u door, waarbij u uiteraard alle tijd heeft om over alles na te denken. Ook de financiële mogelijkheden nemen we in het eerste gesprek met u door, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Door stap voor stap alles met u door te nemen, werken we toe naar een waardig afscheid voor uw dierbare waar u en uw naasten met een prettig gevoel op terug kunnen kijken. Tijdens onze gesprekken zullen veel lastige beslissingen gemaakt moeten worden, maar wij ondersteunen u hier graag bij en zullen u zoveel mogelijk ontzorgen van al het regelwerk.

Uitvaart Frederiksoord van tevoren regelen?

De dood is iets waar veel mensen liever niet of zo min mogelijk over nadenken. Het is voor veel mensen erg confronterend onderwerp, maar wetende dat uw uitvaartwensen zijn vastgelegd, kan het u ook veel rust geven. En door het vastleggen van uw uitvaartwensen komen uw nabestaanden ook niet voor verassingen te staan. Omdat we begrijpen dat het lastig is om hierover na te denken, hebben we bij Wij'S Uitvaartzorg een wensenboekje ontwikkeld. Met dit wensenboekje wordt het makkelijker om uw wensen vast te leggen, omdat u stap voor stap door alle mogelijkheden heen loopt. Wilt u graag wat hulp bij het invullen van dit boekje? Of zou u eens kennis met ons willen maken? Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Het wensenboekje vindt u hier

uitvaart Frederiksoord

Over Wij'S Uitvaartzorg

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als uw dierbare overleden is. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250