24/7 bereikbaar

Wij'S Uitvaartzorg vertelt...

Wat moet u doen bij een overlijden?

Wanneer een dierbare is overleden, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk bij ons meldt. Ik ben hiervoor 24 uur per dag beschikbaar en doe mijn best om zo snel mogelijk nadat u het overlijden bij ons hebt gemeld, bij u langs te komen. Samen met u regel ik dan de eerste zaken die van belang zijn. Ik bespreek samen met u de wensen van de overledene en ook uw eigen wensen neem ik hierbij uiteraard mee.

Stap voor stap naar een persoonlijk en waardige uitvaart

Nadat u het overlijden bij mij hebt gemeld, kom ik bij u langs om de eerste zaken met u door te nemen. Had de overledene bepaalde wensen wat betreft de opbaring? Of heeft u hier zelf een bepaald idee bij? Ook andere wensen voor de uitvaart bespreek ik met u om zo stap voor stap toe te werken naar een waardig en persoonlijk afscheid voor uw dierbare.

Wij'S Uitvaartzorg probeert u te ondersteunen bij het creëren van rust en overzicht in deze lastige tijd. Uw wensen zullen hierbij altijd centraal staan, zodat we samen toewerken naar een afscheid waar u met een prettig gevoel op terug kunt kijken. Tijdens de gesprekken die we zullen gaan voeren, zullen veel lastige beslissingen gemaakt moeten worden. Maar niet alles hoeft in het eerste gesprek besproken te worden. Eerst regelen we de dingen die prioriteit hebben. U heeft hierbij alle ruimte om uw eigen tempo te volgen en alles goed te laten bezinken.

Uitvaart Dwingeloo van tevoren regelen?

Wij'S Uitvaartzorg is er niet alleen voor begeleiding na een overlijden. Het kan namelijk prettig zijn om van tevoren al eens na te denken over hoe u uw uitvaart zou willen vormgeven. Wilt u begraven worden? Of toch liever gecremeerd? En wat zijn uw verdere wensen? Het kan lastig en confronterend zijn om hierover na te moeten denken, maar het kan u ook veel rust brengen om te weten dat uw afscheid goed geregeld is. En ook voor uw dierbaren kan het prettig zijn om een idee te hebben bij wat uw wensen zijn. Bij Wij'S Uitvaartzorg begrijp ik hoe lastig dit kan zijn. Daarom maak ik graag eens kennis met u om uw wensen rustig door te spreken. Ik heb een speciaal wensenboekje ontwikkeld waarmee het mogelijk wordt om uw gedachten en wensen te ordenen en vast te leggen.

uitvaart dwingeloo

Over Wij'S Uitvaartzorg

Ik ben Bety Nicolai. Ik ben een bevlogen vrouw die werkt vanuit haar hart. Ik sta u bij als uw dierbare overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luister, deel, denk mee, organiseer, troost, ondersteun en ben er voor u.

Ik ben Wij’S Uitvaartzorg.

Neem contact met mij op

Voor vragen kunt u contact met mij opnemen via onderstaande contactformulier.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250