24/7 bereikbaar

Wat moet u doen na een overlijden?

Wanneer een dierbare overlijdt, kan het lastig zijn om te beslissen wat u moet doen. Neem even rustig uw tijd en wanneer u hier klaar voor bent, is het belangrijk om ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van het overlijden. Dit kan telefonisch, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Nadat u het overlijden bij ons hebt gemeld, komen wij bij u langs om de eerste zaken te regelen die op dat moment van belang zijn. De wensen van de overledene en uw eigen wensen spreken we rustig door en ook kijken we samen met u naar de financiële mogelijkheden. Dit eerste gesprek is een belangrijk gesprek, maar u hoeft niet gelijk alles in dit gesprek al te beslissen. We zullen ons in dit gesprek eerst richten op de dingen die op dat moment echt belangrijk zijn.

Stap voor stap naar een persoonlijke en waardige uitvaart

Nadat u het overlijden bij ons hebt gemeld, komen wij bij u langs om in een eerste gesprek de belangrijke zaken met u door te nemen. Belangrijke wensen van de overledene en van u zullen ter sprake komen, maar we nemen de tijd om alles goed op een rijtje te zetten. We zorgen ervoor dat u alles rustig kunt laten bezinken.

Wij'S Uitvaartzorg helpt u bij het creëren van rust en overzicht. Wij denken met u mee over hoe we samen het een fijn afscheid kunnen realiseren voor uw dierbare. Hoe wilt u de verzorging regelen? Wilt u hier zelf een rol in spelen? Of wilt u dat wij dit voor u uit handen nemen? Wat uw wensen ook zijn, wij doen ons best om te zorgen dat u zo min mogelijk zorgen hoeft te hebben over de dingen die geregeld moeten worden zodat u zich vooral bezig kunt houden met de dingen die u belangrijk vindt. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u met een prettig gevoel terug kunt kijken op het laatste afscheid.

Onze blogs lezen?

Uitvaart Drenthe van tevoren regelen?

Wij'S Uitvaartzorg is er niet alleen voor u wanneer u te maken krijgt met een overlijden van een dierbare. Ook wanneer u zelf graag uw wensen voor uw eigen afscheid zou willen vastleggen of graag de mogelijkheden eens zou willen doornemen, zijn wij er voor u. De dood is voor veel mensen een confronterend en lastig onderwerp om over te praten, maar het kan u en uw nabestaanden ook veel rust bezorgen, wetende dat uw uitvaartwensen vastgelegd zijn. Om uw wensen inzichtelijk te maken en te ordenen, hebben wij een wensenboekje ontwikkeld. In dit wensenboekje kunt u uw wensen kenbaar maken aan uw nabestaanden, mocht dit nodig zijn, maar ook kan het uzelf veel rust en inzicht geven over wat u met uw eigen uitvaart zou willen. Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek wanneer u dit prettig vindt.

uitvaart drenthe

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als uw dierbare overleden is. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Heeft u een vraag aan ons?

Stel hem dan nu via onderstaande contactformulier.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250