24/7 bereikbaar

Wat moet u doen na een overlijden?

Wanneer een dierbare overlijdt, kan het lastig zijn om te beslissen wat u moet doen. Neem even rustig uw tijd en wanneer u hier klaar voor bent, is het belangrijk om mij zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van het overlijden. Dit kan telefonisch, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Nadat u het overlijden bij mij hebt gemeld, kom ik bij u langs om de eerste zaken te regelen die op dat moment van belang zijn. De wensen van de overledene en uw eigen wensen spreken we rustig door en ook kijken we samen naar de financiële mogelijkheden. Dit eerste gesprek is een belangrijk gesprek, maar u hoeft niet gelijk alles in dit gesprek al te beslissen. We zullen ons in dit gesprek eerst richten op de dingen die op dat moment echt belangrijk zijn.

Stap voor stap naar een persoonlijke en waardige uitvaart

Nadat u het overlijden bij mij hebt gemeld, kom ik bij u langs om in een eerste gesprek de belangrijke zaken met u door te nemen. Belangrijke wensen van de overledene en van u zullen ter sprake komen, maar we nemen de tijd om alles goed op een rijtje te zetten. Ik zorg ervoor dat u alles rustig kunt laten bezinken.

Wij'S Uitvaartzorg helpt u bij het creëren van rust en overzicht. Ik denk met u mee over hoe we samen een fijn afscheid kunnen realiseren voor uw dierbare. Hoe wilt u de verzorging regelen? Wilt u hier zelf een rol in spelen? Of wilt u dat ik u dit uit handen neem? Wat uw wensen ook zijn, ik doe mijn best om te zorgen dat u zo min mogelijk zorgen hoeft te hebben over de dingen die geregeld moeten worden zodat u zich vooral bezig kunt houden met de dingen die u belangrijk vindt. Ik doe er alles aan om te zorgen dat u met een prettig gevoel terug kunt kijken op het laatste afscheid.

Mijn blogs lezen?

Uitvaart Drenthe van tevoren regelen?

Wij'S Uitvaartzorg is er niet alleen voor u wanneer u te maken krijgt met een overlijden van een dierbare. Ook wanneer u zelf graag uw wensen voor uw eigen afscheid zou willen vastleggen of graag de mogelijkheden eens zou willen doornemen, ben ik er voor u. De dood is voor veel mensen een confronterend en lastig onderwerp om over te praten, maar het kan u en uw nabestaanden ook veel rust bezorgen, wetende dat uw uitvaartwensen vastgelegd zijn. Om uw wensen inzichtelijk te maken en te ordenen, heb ik een wensenboekje ontwikkeld. In dit wensenboekje kunt u uw wensen kenbaar maken aan uw nabestaanden, mocht dit nodig zijn, maar ook kan het uzelf veel rust en inzicht geven over wat u met uw eigen uitvaart zou willen. Ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek wanneer u dit prettig vindt.

uitvaart drenthe

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Ik ben Bety Nicolai, een bevlogen vrouw die werkt vanuit mijn hart. Ik sta u bij als uw dierbare overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luister, ik deel, ik denk mee, ik organiseer, ik troost, ik ondersteun en ik ben er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Heeft u een vraag aan ons?

Stel hem dan nu via onderstaande contactformulier.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250