24/7 bereikbaar

Blog

Wat moet er geregeld worden na een overlijden?

Als iemand overleden is, dan is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk gemeld zal worden bij ons. U kunt ons hiervoor 24/7 bereiken, zodat u direct iemand hierover kunt spreken. Nadat u de melding bij ons heeft gemaakt, zullen wij zo snel mogelijk bij u langs komen om samen te kijken naar welke eerste stappen genomen dienen te worden. Tijdens het eerste gesprek hoeft u niet meteen alles direct te beslissen. Wij nemen hier rustig de tijd voor zodat u alles kunt laten bezinken. Naast de aspecten die van belang zijn, zullen wij ook naar het financiële plaatje kijken, zodat u later niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Een mooi en persoonlijk afscheid

Een mooi en persoonlijk afscheid is wat iedereen wenst. Tijdens de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare, zullen wij u ondersteunen waar u dat wenst. Als het nodig is zijn wij op de achtergrond en wanneer u graag wilt dat we even meedenken, zijn wij daar ook voor. Stap voor stap lopen we de uitvaart door en zullen wij ervoor zorgen dat alle wensen meegenomen worden om op deze manier het persoonlijke afscheid te realiseren waar u later met een goed gevoel aan terug kan denken. De wensen van de nabestaanden maar ook de wensen van de overledene worden in dit proces centraal gesteld. Wij nemen u graag het regelwerk uit handen, zodat u zich hier niet zorgen om hoeft te maken.

Uitvaart Drachten van tevoren regelen?

Er zijn veel mensen die het moeilijk vinden om na te denken over hun eigen uitvaart. Het is een confronterend onderwerp wat vaak niet als relevant beschouwd wordt, wat hierdoor vaak zo lang mogelijk wordt uitgesteld. Echter kan het nadenken over en het vastleggen van uw wensen over uw uitvaart ook juist veel rust geven. Rust, omdat uw uitvaart goed geregeld is en uw achterblijvers niet voor moeilijke keuzes komen te staan waar zij nog niet eerder over nagedacht hebben.
Voor het vastleggen van uw uitvaartwensen hebben wij een speciaal wensenboekje ontwikkeld. Wanneer u deze invult, loopt u stapsgewijs door uw uitvaart heen. Op deze manier krijgt u meer inzicht in de verschillende mogelijkheden die er bestaan voor een persoonlijk afscheid. Mocht u het lastig vinden om na te denken over uw eigen uitvaart en u graag hulp zou willen hebben, kom dan gerust eens kennis met ons maken. Wij komen graag bij u lang voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uitvaart Drachten

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als een dierbare van u overleden is. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft en uw dierbare overledene had, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.