24/7 bereikbaar

Wat moet er geregeld worden na een overlijden?

Als iemand overleden is, dan is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk gemeld zal worden bij mij. U kunt mij hiervoor 24/7 bereiken, zodat u direct iemand hierover kunt spreken. Nadat u de melding bij mij heeft gemaakt, zal ik zo snel mogelijk bij u langs komen om samen te kijken naar welke eerste stappen genomen dienen te worden. Tijdens het eerste gesprek hoeft u niet meteen alles direct te beslissen. We nemen hier rustig de tijd voor zodat u alles kunt laten bezinken. Naast de aspecten die van belang zijn, zullen wij ook naar het financiële plaatje kijken, zodat u later niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Een mooi en persoonlijk afscheid

Een mooi en persoonlijk afscheid is wat iedereen wenst. Tijdens de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare, zullen wij u ondersteunen waar u dat wenst. Als het nodig is zijn wij op de achtergrond en wanneer u graag wilt dat we even meedenken, zijn wij daar ook voor. Stap voor stap lopen we de uitvaart door en zullen wij ervoor zorgen dat alle wensen meegenomen worden om op deze manier het persoonlijke afscheid te realiseren waar u later met een goed gevoel aan terug kan denken. De wensen van de nabestaanden maar ook de wensen van de overledene worden in dit proces centraal gesteld. Wij nemen u graag het regelwerk uit handen, zodat u zich hier niet zorgen om hoeft te maken.

Mijn verhalen...

Uitvaart Drachten van tevoren regelen?

Er zijn veel mensen die het moeilijk vinden om na te denken over hun eigen uitvaart. Het is een confronterend onderwerp wat vaak niet als relevant beschouwd wordt, wat hierdoor meestal zo lang mogelijk wordt uitgesteld. Echter kan het nadenken over en het vastleggen van uw wensen over uw uitvaart ook juist veel rust geven. Rust, omdat uw uitvaart goed geregeld is en uw achterblijvers niet voor moeilijke keuzes komen te staan waar zij nog niet eerder over nagedacht hebben.

Voor het vastleggen van uw uitvaartwensen heb ik een speciaal wensenboekje ontwikkeld. Wanneer u deze invult, loopt u stapsgewijs door uw uitvaart heen. Op deze manier krijgt u meer inzicht in de verschillende mogelijkheden die er bestaan voor een persoonlijk afscheid. Mocht u het lastig vinden om na te denken over uw eigen uitvaart en graag hulp willen hebben, kom dan gerust eens kennis met mij maken. Ik kom graag bij u lang voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uitvaart Drachten

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Ik ben Bety Nicolai. Een bevlogen vrouw die werkt vanuit het hart. Ik sta u bij als een dierbare van u overleden is. Ik begeleid en inspireer u om, met de persoonlijke wensen die u heeft en uw dierbare overledene had, vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Ik luisteren, deel, denk mee, organiseer, troost, ondersteun en ben er voor u.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op door onderstaande formulier in te vullen. U kunt uiteraard ook bellen, ik ben 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250