24/7 bereikbaar

Wat moet u doen bij een overlijden?

Wanneer iemand in uw naaste kring komt te overlijden, moet er veel geregeld worden. Het is belangrijk dat u een overlijden zo snel mogelijk bij ons meldt. Hiervoor zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Belt u ons, dan krijgt u direct iemand te spreken. Vanaf het eerste moment zijn wij dus voor u bereikbaar. Dat is wel zo prettig. Nadat u het overlijden bij ons hebt gemeld, zullen wij zo snel mogelijk bij u langs komen om de dingen die op dat moment belangrijk zijn, met u te bespreken. Tijdens dit gesprek hoeft u niet alles direct te beslissen, hier nemen we rustig de tijd voor. We bieden u genoeg tijd om alles even rustig te laten bezinken. Daarnaast zullen we ook naar de financiële regelingen kijken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Een bijzonder en persoonlijk afscheid

Om een waardig en prettig afscheid te realiseren voor de overledene en ook voor u als nabestaande, staan tijdens al onze gesprekken de wensen van de overledene en natuurlijk ook uw eigen wensen altijd centraal. Wij zullen samen met u de laatste wensen realiseren. Wij zijn altijd op de achtergrond aanwezig, maar denken ook graag met u mee over de invulling van het afscheid wanneer u dit prettig vindt. Een mooi en persoonlijk afscheid is wat iedereen wil. Wij nemen het regelwerk graag uit uw handen, zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid.

Wij'S Uitvaartzorg vertelt...

Uitvaart Diever alvast regelen?

De dood is een onderwerp waar veel mensen liever niet over na denken. Maar toch kan het goed zijn om uw uitvaart van te voren alvast te regelen. De dood is een confronterend onderwerp wat daarom vaak uitgesteld wordt. Maar het vastleggen van uw wensen kan zowel voor uzelf als voor uw naasten veel rust geven. Door uw wensen vast te leggen, komen uw naasten niet voor moeilijke keuzes te staan op het moment dat het nodig zou zijn.

Voor het vastleggen van uw wensen hebben wij een wensenboekje ontwikkeld. Door het invullen van dit wensenboekje doorloopt u stap voor stap alle dingen voor uw eigen uitvaart. Zo komt u erachter welke mogelijkheden er allemaal zijn voor uw afscheid en hebben uw naasten iets om op terug te vallen op het moment dat het moment zover zou zijn. Mocht u het moeilijk vinden om hier mee bezig te zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen ook graag eens bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uitvaart Diever

OVER WIJ'S UITVAARTZORG

Wij zijn Bety Nicolai en Kirsten Boerema. Wij zijn twee bevlogen vrouwen die werken vanuit ons hart. Wij staan u bij als een dierbare komt te overlijden. Wij begeleiden en inspireren u om, met de persoonlijke wensen die u heeft en uw dierbare had, vorm te geven aan een mooi en passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken en aan terug kunt denken. Wij luisteren, wij delen, wij denken mee, wij organiseren, wij troosten, wij ondersteunen en wij zijn er voor u.

Wij zijn Wij’S Uitvaartzorg.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan via onderstaande contactformulier of door ons te bellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

  • J.H. van Woldastraat 4
    8384 DC Wilhelminaoord
  • 0521-700250